Tabu
Image default
BEAUTY

Johny Depp, Seal si Cash Warren dau startul modei lacurilor de unghii la barbati

Cu putin timp in urma barbatii erau greu de ademenit sa foloseasca si o crema hidratanta de fata, insa din ce in ce mai multi incep sa treaca in extrema unei ingrijiri minutioase. Iar de la ingrijire pana la cosmetica nu e decat un pas. In ultimele luni, se pare ca moda unghiilor lacuite are din ce in ce mai multi adepti de sex masculin. Sotul Jessicai Alba, Cash Warren, Seal si Johnny Depp au fost surprinsi in public cu unghiile date cu oja in culori puternice de galben, albastru si roz.

Marco Berardini, stilistul vedetelor, crede ca acest lucru se datoreaza faptului ca “barbatii devin din ce in ce mai constienti ca unghiile le pot defini mai bine personalitatea.”

Mark Rodol, CEO al companiei de lacuri de unghii Models Own, cea care vinde o sticla cu oja la fiecare 15 secunde, este de parere ca traim intr-o lume obsedata de imagine, iar lacul de unghii a devenit un accesoriu foarte la moda. El sustine ca o oja noua poate sa-ti exprime la fel de bine personalitatea si sa te reinventeze in acelasi fel precum o costumatie noua, insa cu un buget mult mai mic.

Vezi mai multe poze si trend-uri pe Fashionavecpassion.ro .

ARTICOLE SIMILARE

Evelyn Lauder, cocreator al fundiţei roz, a murit

Reverse eyeliner | Tendința de machiaj pe care toate femeile doresc s-o adopte în acest sezon

Andreea Damian

Cea mai periculoasă modă în rândul tinerelor: își pun bijuterii în ochi

Andreea Damian

Dieta antiacnee – Specialistii recomanda

Care este diferența între acidul poliglutamic și acidul hialuronic

Andreea Damian

Masca de ardei iute pentru regenerarea parului (reteta)

Scrie un comentariu