Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Jojo renunta la un tatuaj. Afla cum si de ce!

Jojo a ales sa isi stearga un tatuaj mai vechi cu ajutorul laserului Revlite de la ConBio. Considerat la prima vedere un simplu moft destinat celebritatilor, aparatul este disponibil acum si la noi in tara, fiind accesibil nu doar vedetelor, ci oricui isi doreste sa stearga de pe piele urmele unei alegeri din trecut.

Tatuajul de pe deget pe care vreau sa-l sterg este reprezentat de cateva litere si l-am facut acum mai multi ani. Imi doresc sa renunt la el pentru ca in timp mi-am dat seama ca este foarte greu de acoperit la filmari. Trebuie mereu ascuns cu machiaj sau cu un inel, iar de multe ori personajele pe care le interpretez eu nu pot purta bijuterii. Prin urmare, m-am hotarat sa simplific lucrurile si sa il sterg definitiv, asa ca m-am bucurat foarte tare cand am aflat ca la clinica Laser Eraser exista o tehnologie care imi poate veni in ajutor. Acum, dupa prima sedinta, pot spune ca sunt foarte multumita de rezultate: tatuajul a inceput sa se estompeze, asa ca voi merge la urmatoarea peste sase saptamani“, spune Jojo.

Considerat standardul de aur in stergerea tatuajelor, laserul Revlite utilizeaza o tehnologie de ultimul moment din domeniul esteticii medicale si poate indeparta cu o precizie deosebita si acuratete inalta orice pigment, fara a lasa in urma lui cicatrici sau alte semne.

De aceea l-au si ales vedete de mare calibru, cum ar fi Johnny Depp si Angelina Jolie, care au renuntat la amintirea unor vechi tatuaje cu ajutorul acestei proceduri, o solutie eficienta de a elimina un tatuaj permanent fara a leza pielea.

A durat foarte putin terapia cu laser, iar durerea e suportabila. Prin comparatie, as spune ca doare mai tare atunci cand te tatuezi. Sunt foarte incantata ca pot face asta si ca pot schimba un fapt despre care credeam ca este ireversibil“, a completat Jojo.

ARTICOLE SIMILARE

Mr. Pink este ingrijorat pentru Monica! A trimis-o intr-un loc special ca sa isi revina

Dragi femei care nu vă doriţi copii

7 cele mai bune machiaje de Halloween

Andreea Damian

VIRAL! Ce usor poti fi pacalit! Cea mai haioasa iluzie optica! FOTO!

CINE e fata care a inlocuit-o pe BIANCA in inima lui MUTU!

Celebritati nascute pe 11 martie!

realitatea

Scrie un comentariu