Tabu
PEOPLESlider

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia. Povestea celor trei rochii purtate de mireasă

Cătălina Grama, cunoscută ca Jojo (42 de ani), și Paul Ipate (38 de ani) s-au căsătorit după aproape un deceniu de relație! Actorii au ales o locație de vis din Italia pentru a-și uni destinele.

Departe de fanii din România, actorii și-au organizat o ceremonie intimă, de poveste. Abia următoarea zi au dat vestea cea mare, spunând:

„A zis DA și n-am avut cum să mă mai răzgândesc!”, a transmis Paul Ipate pe Facebook.

„That’s amore! ????
Și am zis da! Te iubesc, Paul, până la cer și după! Paul Ipate Ti amo!????????”, a spus Cătălina Grama.

Pentru ceremonie, Jojo a optat pentru o rochie albă superbă, lungă, asortată cu dantelă și mănuși albe și un buchet alb. La petrecere, a trecut la o rochie mult mai lejeră, tot albă. Paul Ipate, tot în alb, încălțat sport, a strălucit lângă soția sa.

Imagine

„Am ales trei rochii care spun o poveste.
Prima iubire a fost rochia simpla din matase duchesse pe care fetele au accesorizat-o cu manusi din dantela fina si pretioasa cu fir de aur. Apoi a venit marea mea iubire, rochia din dantela cu spate gol brodata cu cristale preziosa si paiete pe care simt ca Zora o va purta intr-o buna zi.???????? Pentru taierea tortului si petrecere am purtat o rochie sirena brodata manual care a reprezentat in adevaratul sens al cuvantului spiritul italian.” a transmis ea pe rețelele de socializare.

Imagine

Cei doi actori formau o familie de dinainte de a ajunge la starea civilă. Sunt părinți de mulți ani, Jojo venind în relație și cu fiul său din cealaltă căsnicie, Achim (12 ani). Ulterior, l-a făcut și pe Paul Ipate tată, de fată, când a născut-o pe Zora, care are acum 6 ani. În imaginile postate de Cătălina Grama, se poate vedea și fiica lor, care a venit aranjată ca o prințesă.

„Am trăit ieri cel mai frumos vis! Sub cerul liber din Martina Francă, am zis “da”. Înconjurați de familia noastră ne-am unit destinele într-o ceremonie civilă intimă și foarte romantică. Zora și Achim ne-au stat alături și acesta a fost cel mai frumos și important sentiment!”, a declarat mireasa pentru protv.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Un simplu gest trebuie să facă părinții ca să calmeze un bebeluș agitat

Andreea Damian

Cum se întreține și ce face Ilinca Vandici după ce i s-au oprit proiectele TV

Tabu Tabu

Cu ce fotografii își atrage Daniela Crudu abonații pe OnlyFans

Andreea Damian

Ramona Olaru și Cuza, cerere în căsătorie inedită inainte de Valentine’s Day!

Tabu Tabu

Cum se va face vaccinarea anti-Covid în România. Tot ce trebuie să știi despre obligativitate

Andreea Damian

Clipe de groază trăite de cântăreața Paula Hriscu în vacanță Maldive din cauza Corona Virus

Tabu Tabu

Scrie un comentariu