Home > Fashion > Jolidon Toamnă/Iarnă 2010/2011, modelele de la Salonul de lenjerie Paris

Jolidon Toamnă/Iarnă 2010/2011, modelele de la Salonul de lenjerie Paris

La finalul lunii ianuarie Grupul Jolidon a participat pentru a 12-a oară la Salonul Internațional de Lenjerie (SIL) de la Paris, cel mai important eveniment de gen în plan mondial.  Anul acesta,  pentru prima dată în 47 de ani salonul s-a aflat în inima modei, alăturându-se astfel celor mai prestigioase saloane de profil : Pret a Porter Paris, Accesoire Avenue, Eclat de Mode, Maroquinerie, Who’s Next, Interfiliere.

 20000 de vizitatori din 102 de țări au avut ocazia de a asista la lansarea colecțiilor Toamnă-Iarnă 2010/2011 a peste 500 de mărci de prestigiu din domeniul lenjeriei, grupul Jolidon fiind singurul reprezentant al României. Standul Jolidon s-a aflat pe cea mai importantă alee a salonului, alături de cele mai prestigioase mărci : Chantelle, Roberto Cavalli, Alexander Mcqueen, John Galliano, Aubade, Lise Charmel, Simone Perele. 

 Noile colecții Jolidon Fashion, Jolidon Clandestine și Prelude (marcă de lux din portofoliul grupului Jolidon) au fost prezentate  pe parcursul a 6 defilări, în fiecare dintre cele 3 zile ale salonului. 15 produse  Jolidon și Prelude au fost selecționate de către organizatori și marile birouri de stil pariziene în cele doua forumuri  al Salonului : Body Unlimited realizat de biroul de stil Nelly Rodi si Very Couture realizat de Carlin Lingerie și în Marele Defile General, pentru ilustrarea tendințelor modei toamnă iarnă 2010-2011.

Articole asemanatoare
COSTUME DE BAIE: Se poartă nonconformismul!

Comenteaza acest articol

Jolidon Toamnă/Iarnă 2010/2011, modelele de la Salonul de lenjerie Paris

by realitatea   1 min
0