Home > Agenda > stiri > Jon Voight: Obama e un mincinos antisemit

Jon Voight: Obama e un mincinos antisemit

Că Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, nu îl place deloc pe Barack Obama se știe de anul trecut când actorul l-a numit "profet mincinos" pe președintele Statelor Unite. Însă acum Voight îl atacă și mai dur pe președintele amercican într-o scrisoare deschisă publicată în cotidianul american Washington Post.

Nemulțumirea lui Voight vine de la politica externă pe care Obama o practică în Orientul Mijlociu. "Sunteți primul președinte american care i-a mințit pe toți evreii și tot poporul american. Ați spus că veți proteja Israelul, singurul stat democratic din Orientul Mijlociu, dar ați făcut exact invers. I-ați făcut pe evrei să pară dușmanii tuturor și ați promovat antisemitismul în toată lumea", a scris Voight.

Actorul, un republican convins, a mai declarat că este extrem de afectat de politica președintelui democrat și că este foarte îngrijorat de soarta Americii și Israelului, statul care a dat omenirii cele zece porunci.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Jon Voight: Obama e un mincinos antisemit

by realitatea   1 min
0