Home > Agenda > stiri > Jonathan Rhys Meyer, interzis în avioanele United Airlines

Jonathan Rhys Meyer, interzis în avioanele United Airlines

Actorului Jonathan Rhys Meyers i s-a interzis pe viață accesul în avioanele companiei aeriene American Airlines. Cauza acestei decizii este pe cât se poate de întemeiată, Meyers încercând să se îmbarce în stare avansată de ebrietate. Asta în ciuda faptului că incidentul a avut loc la primele ore ale dimineții. Din câte se pare, actorul băuse mai multe pahare de vodcă în sectorul din aeroport destinat VIP-urilor.

Conform martorilor, acesta abia se putea ține pe picioare atunci când a încercat să se urce în avion. Membrii echipajului au remarcat imediat acest lucru și i-au interzis accesul în aeronavă. Decizia acestora l-a scot din minți pe Jonathan care a început să urle cu toată puterea. Totul s-a petrecut pe aeroportul LAX din Los Angeles.

Nu este prima abatere pe un aeroport a lui Jonathan Rhys Meyes și, cu siguranță, nu este prima dată când acesta bea peste măsură. În 2007, actorul a fost arestat pe aeroportul din Dublin pentru că era foarte beat. Apoi s-a internat la dezintoxicare unde a stat o lună. Trei luni mai târziu, a fost arestat pentru că a atacat și amenințat cu moartea mai mulți angajați ai unui bar din incinta Aeroportului Charles de Gaulle din Paris. Dependența lui Meyers de alcool durează de mai mulți ani, iar apropiații lui spun că îi este foarte greu să se lase pentru că nu a reușit să treacă peste moartea mamei lui din 2007.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Jonathan Rhys Meyer, interzis în avioanele United Airlines

by realitatea   1 min
0