Tabu
Image default
lifestyle

Jonathan Rhys Meyer, interzis în avioanele United Airlines

Actorului Jonathan Rhys Meyers i s-a interzis pe viață accesul în avioanele companiei aeriene American Airlines. Cauza acestei decizii este pe cât se poate de întemeiată, Meyers încercând să se îmbarce în stare avansată de ebrietate. Asta în ciuda faptului că incidentul a avut loc la primele ore ale dimineții. Din câte se pare, actorul băuse mai multe pahare de vodcă în sectorul din aeroport destinat VIP-urilor.

Conform martorilor, acesta abia se putea ține pe picioare atunci când a încercat să se urce în avion. Membrii echipajului au remarcat imediat acest lucru și i-au interzis accesul în aeronavă. Decizia acestora l-a scot din minți pe Jonathan care a început să urle cu toată puterea. Totul s-a petrecut pe aeroportul LAX din Los Angeles.

Nu este prima abatere pe un aeroport a lui Jonathan Rhys Meyes și, cu siguranță, nu este prima dată când acesta bea peste măsură. În 2007, actorul a fost arestat pe aeroportul din Dublin pentru că era foarte beat. Apoi s-a internat la dezintoxicare unde a stat o lună. Trei luni mai târziu, a fost arestat pentru că a atacat și amenințat cu moartea mai mulți angajați ai unui bar din incinta Aeroportului Charles de Gaulle din Paris. Dependența lui Meyers de alcool durează de mai mulți ani, iar apropiații lui spun că îi este foarte greu să se lase pentru că nu a reușit să treacă peste moartea mamei lui din 2007.

ARTICOLE SIMILARE

Un writer’s block criminal

Brad Pitt mai vrea copii

realitatea

Ghici cine le zâmbește fanilor

realitatea

Anne Hathaway s-a rănit în timpul filmărilor

realitatea

De Sânziene, cu drag…

realitatea

Prima declaraţie a Ancăi Pandrea, după moartea lui Iura: “Când a murit, i-am dat două palme zdravene”

Scrie un comentariu