Tabu
Image default
CULTURE FASHION Slider

Jonathan Van Ness devine „prima femeie ne-feminină” de pe coperta Cosmopolitan UK, după 35 de ani

Vedeta poartă o rochie portocalie din tul semnată Christian Siriano și adidași Nike pe coperta numărului din ianuarie a Cosmopolitan UK.

Guru-ul de la Queer Eye (se poate urmări pe Netflix și la noi), în vârstă de 32 de ani, devine astfel prima vedetă non-feminină de pe coperta revistei din ultimii 35 de ani. Titlul copertei este de asemenea foarte evident „Da. Am reusit. Cu mare plăcere!”, cu caractere negre îndrăznețe.

Ness a promovat fotografia în care zâmbește larg pe Instagram, scriind „My body is ready 💗 (Corpul meu e pregătit)”, în descriere și adăugând: „Prima vedetă de copertă non-feminină a lui @cosmopolitanuk la 35 de ani 🏳️‍🌈.”

Revista a avut anterior membrii trupei One Direction pe copertă în 2012, dar Van Ness marchează prima celebritate non-feminină solo care a apărut pe copertă de la apariția lui Boy George – în decembrie 1984. Această etapă importantă din viața lui vine la doar câteva luni după ce vedeta a dezvăluit că este disgnosticat cu HIV în autobiografia sa, Over the Top, carte care a apărut în librării în data de 24 septembrie. În carte, Van Ness a spus că a fost diagnosticat cu HIV la 25 de ani, după ce a leșinat în timp ce coafa părul unui client.

El a vorbit pentru Cosmopolitan Marea Britanie despre viața cu disgnostic HIV pozitiv: „Acesta este doar începutul. Mi-am dat seama repede că există încă atât de multă neînțelegere, atât de multă exagerare a bolnavilor cu HIV”, a spus el. „Stigma și dificultățile legate de procesul de tratament se creează din acest motiv. Munca mea pentru a ajuta la conștientizare abia a început. Nu știu cum să repar lumea! Dar vreau într-adevăr să îmbunătățesc plasa de siguranță socială pentru persoanele care trăiesc cu HIV și să îmi dau seama cum să mă asigur că Donald Trump nu va câștiga [alte alegeri]”, a continuat Van Ness . “Vreau drepturi și protecție socială egale pentru femei și persoane LGBTQ +.”

ARTICOLE SIMILARE

Katy Perry a redevenit creștină pentru că este cel mai mare fan al Papei Francis

realitatea

Sărbătoritul zilei de 2 februarie

realitatea

Videoclipul „They Don’t Care About Us” al lui Michael Jackson, relansat în varianta „Black Lives Matter”

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Pilat Gallery, singura galerie axata pe pop-art din Romania

realitatea

Show-ul Victoria’s Secret 2011 in imagini

realitatea

Scrie un comentariu