Tabu
Image default
PEOPLE

Jorge, întâlnire de gradul 3 cu fosta și actuala dar și cu copiii lor

Cunoscutul solist și vedetă de televiziune, Jorge, pe numele său adevărat George Papagheorghe, a avut zilele trecute parte de o aniversare mai specială. Fiica lui și a Alinei Laufer, Karina, a împlinit o vârstă, motiv pentru care cei doi fost soți și-au reunit familiile.
Sărbătorirea micuței Karina a avut loc vineri, 13, când a împlinit 12 ani. Părinții ei i-au pregătit multe surprize, una dintre ele fiind reunirea familiei, fiind știut faptul că părinții ei sunt despărțiți.

jorge a reunit familiaAstfel că mama ei, Alina Laufer în vârstă de 37 ani, care este însărcinată cu gemeni și soțul ei, Ilan Laufer de aceeași vârstă, au luat masa cu tatăl ei ei, George Papagheorghe, care a fost însoțit de partenera sa Ramona și de fiica ei, dar și de fratele ei mai mic, David. Cea mai mare dorință a fetiței a fost să petreacă cu cele două familii și să se distreze. Puțini știu că micuța Karina a stat în America cu mama ei și din cauza pandemiei nu a putut veni multă vreme în țară. În plus, a ratat o excursie în Eurodisney, Paris, tot din cauza coronavirusului, acolo unde trebuia ca sora sa mai mare să își aniverseze cei 18 ani și să-și facă majoratul. Dar iată că acum toată lumea e fericită de revedere și reîntâlnire.

ARTICOLE SIMILARE

Elton John, dezvăluiri despre ultimele zile din viața lui Freddie Mercury

Andreea Damian

Aurelian Temişan, adevărul neașteptat despre căsnicia cu Monica Davidescu

Andreea Damian

Costin Mărculescu a murit. Actorul a fost găsit fără suflare în cadă

Andreea Damian

Afacerea cu cosmetice a ajutat-o pe Rihanna să devină cea mai bogată cântăreaţă din lume

Andreea Damian

Partenere de nunta pentru MIKE si DAVE – interviu Anna Kendrick

realitatea

Vera Wang are iubit cu 36 de ani MAI TANAR!

Scrie un comentariu