Home > Agenda > Juan Pablo Zaramella la a treia ediție Anim’est

Juan Pablo Zaramella la a treia ediție Anim’est

Ca in fiecare an, Festivalului International de Animatie Anim’est prezinta integral filmografia unui autor, in prezenta acestuia. La cea de-a treia editie Anim’est il veti putea cunoaste si ii veti putea urmari filmele unuia dintre cei mai interesanti animatori contemporani – argentinianul Juan Pablo Zaramella.
Zaramella a absolvit Institutul de Arta Cinematografica din Avellaneda, provincia Buenos Aires. Si-a inceput cariera de regizor de filme de animatie lucrand la spoturi publicitare. In 1998 a debutat ca ilustrator si grafician la publicatia Clarin, lucrarile sale fiind premiate de catre SND (Society of New Designs).
Din 2000 este creator independent de scurt metraje de animatie, impreuna cu sotia sa, Silvina Cornillon, iar filmele lui au primit zeci de premii la festivaluri de lumea intreaga. Castigator al Premiului Publicului la Anim’est 2007 pentru cel mai recent scurtmetraj al sau, Lapsus, Zaramella revine acum la Bucuresti cu exemple din cariera sa de publicitar si cu toate scurtmetrajele pe care si-a pus semnatura. Autorul va face parte si din Juriul International Anim’est care va decide castigatorii competiilor de lung si scurt metraj.


Comenteaza acest articol

Juan Pablo Zaramella la a treia ediție Anim’est

by realitatea   1 min
0