Home > Sex-Relatii > JUDECATOARE din Craiova arestata pentru SANTAJ SEXUAL / Nici macar nu era frumoasa! FOTO

JUDECATOARE din Craiova arestata pentru SANTAJ SEXUAL / Nici macar nu era frumoasa! FOTO

Carmen Mladen, judecătoarea de la Curtea de Apel din Craiova, arestată pentru şantaj sexual, o ducea destul de bine financiar. Ea a făcut avere după ce, ani buni, a cerut bani unor bărbaţi bogaţi şi însuraţi cu care făcuse sex, pentru a nu divulga nimic soţiilor înşelate.

Magistrata şi soţul ei deţin, în Craiova, un apartament cu trei camere, evaluat la 65.000 de euro şi o casă în centrul oraşului în valoare de 100.000 de euro.

Potrivit declaraţiei de avere, judecătoarea Carmen Mladen mai are împreună cu soţul ei, două terenuri intravilane, unul în Craiova de 350 mp, iar altul în comuna doljeană Bratovoieşti de 800 mp.

Cei doi au şi 10.000 mp de teren extravilan în Calafat. Valoarea acestora se ridică, potrivit experţilor imobiliari, la 150.000 de euro.

Totodată, aceasta are bijuterii de 5.000 de euro şi un autoturism Audi A3.

Judecătoarea câştiga anual de la Curtea de Apel, 125.650 de lei, iar de la Universitatea Titu Maiorescu- Facultatea de Drept din Târgu-Jiu, a încasat, anul trecut, suma de 16.969 de lei.

Îşi acuză denunţătorul de viol

Flagrantul judecătoarei a fost făcut după ce Matei Catrinoiu, lichidator judiciar şi preşedintele PNŢCD Gorj, le-a spus poliţiştilor că ar fi fost şantajat şi ameninţat de Carmen Mladen, timp de mai multe luni.

Aceasta i-ar fi cerut 5.000 de euro ca să nu dezvăluie amănunte despre relaţia lor şi imagini compromiţătoare.

Avocatul judecătoarei a susţinut ieri că femeia este de fapt victima, pentru că ar fi fost violată de Matei Catrinoiu, în urmă cu doi ani, într-o cameră de hotel. Apoi, fapta s-ar fi petrecut în mod repetat.

Click! spune:

Carmen Mladen, magistrat la Curtea de Apel din Craiova, întreţinea raporturi sexuale cu oameni de afaceri căsătoriţi, după care îi şantaja.

A fost prinsă în flagrant în timp ce primea 5.000 de euro. Judecătoarea a primit mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.


Loading...

Comenteaza acest articol

JUDECATOARE din Craiova arestata pentru SANTAJ SEXUAL / Nici macar nu era frumoasa! FOTO

by   1 min
0