Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Julia Roberts, cinci sfaturi pentru un ten perfect

julia roberts
Julia Roberts, actrița care a cunoscut faima după interpretarea din filmul „Pretty Woman” (1990), a împărtășit cele cinci secrete care îi fac pielea să pară mai tânără.

Vedeta poartă întotdeauna protecție solară. Este primul și cel mai important secret de beauty. „În calitate de mamă responsabilă cu trei copii, care adoră să fie în aer liber, am încredere totală într-o protecție solară bună”, a spus Julia Roberts într-un interviu acordat revistei People.

Actrița laureată cu Oscar pentru interpretarea din „Erin Brockovich” (2000) a dezvăluit că merge mereu la culcare cu fața curată. Ea spune că, deși pare o prostie, multe persoane sar peste acest pas esențial pentru igiena facială. Nu uita să te hidratezi este un alt sfat al actriței. „Trebuie să am o față hidratată, mă concentrez foarte mult pe ea”, a mărturisit ea pentru revista Allure.

Al patrulea sfat pe care Roberts l-a oferit este să menții o rutină minimă de înfrumusețare, dar constantă. „Într-o zi normală, pur și simplu mă spăl pe dinți, mă curăț pe față și aplic protecție solară”, a spus ea. „Sunt o mamă ocupată, uneori aplic o cremă solară doar pe copiii mei și când ies afară îmi arde nasul. Muncesc din greu pentru a mă îngriji de mine în această privință.”

Și, în final, susține că este foarte conștientă de tot ceea ce mănâncă, pentru că are un impact direct asupra pielii. „Trebuie să mănânci lucruri bune pentru a obține rezultate bune”, a continuat actrița. „Păstrează-ți calmul, bea apă, dormi și fii vesel”, este îndemnul Juliei Roberts.

În timp ce caută să obțină o piele perfectă, actrița americană s-a mutat într-un conac în stil victorian, vechi de un secol din California, pe care a cheltuit 8,3 milioane de dolari. Proprietatea se află în cartierul Presidio Heights din San Francisco, California, și are cinci dormitoare.

ARTICOLE SIMILARE

Shiseido – casa resurselor sufletului

realitatea

Cercetătorii au descoperit o legătură între mamele stresate și copiii supraponderali

Andreea Damian

Machiaj pas cu pas – Georgia May Jagger la Festivalul de Film de la Cannes

Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson

Andreea Damian

Fotografii Sorin Onisor – Copilaria

realitatea

Tendintele in coafura primavara-vara

Scrie un comentariu