Home > Slider > Julia Roberts e o mamă foarte strictă: le-a interzis copiilor ei să folosească rețelele de socializare

Julia Roberts e o mamă foarte strictă: le-a interzis copiilor ei să folosească rețelele de socializare

julia roberts

Cel mai recent film al său – Ben is Back – a afectat-o foarte mult pe Julia Roberts. Actrița laureată cu un premiu Oscar e convinsă că jucând rolul mamei unui puști dependent de droguri nu doar că a fost o provocare extrem de grea, dar i-a afectat de asemenea viața de familie într-un mod în care nu se aștepta.

Vedeta americană, în vârstă de 51 de ani, a recunoscut că este un părinte foarte strict, într-un interviu pe care l-a acordat cotidianului britanic The Sun. Rolul pe care l-a făcut în Ben is Back a făcut-o să impună şedinţele de familie şi să limiteze programele la care se uită copiii săi, gemenii Hazel și Finn, de 14 ani, și Henry, de 11 ani.

Este interesant să încerci să crești copii în ziua de azi, pentru că totul este foarte nou – presiunile, resursele, capacitatea de avea lumea în mâinile tale”, a spus actrița. „Frumușica” a continuat spunând că își ține copiii departe de rețelele de socializare online pentru că nu înțelege de ce ar avea nevoie de ele în acest moment.

Subiectul intens al filmului Ben is Back a informat-o de altfel despre droguri și presiunea vieții de adolescent.

Actrița s-a descris ca fiind o mamă strictă: „Nu îmi pierd firea, dar cred că este importantul pentru un copil să-și cunoască limitele”, a spus ea. Ea susține că nu își pedepsește copii, ci preferă să aibă discuții cu aceștia. Roberts a afirmat, glumind, că nu trebuie să fie dură, deoarece „fața ei serioasă” este suficient de severă.

O viață de familie normală și liniștită este impotantă pentru Roberts, și spune că muncește din greu să mențină o balanță. Aceasta vrea ca cei doi fii și fiica sa să aibă deprinderi de viață importante, precum aranajrea patului sau spălatul rufelor. „Să-mi mențin familia  intact este ceva ce eu și soțul ne-am dorit… e o prioritate. Pentru doi oameni care fac parte din showbiz, este uimitor. Am lucrat doar în același timp, separate, o singură dată”, a mai spus Julia Roberts.

Roberts și Danny Moder celebrează 16 ani de căsătorie în luna iulie.

Articole asemanatoare
Julia Roberts
Ingredientul-minune pe care îl folosește Julia Roberts pentru a avea un păr mătăsos
julia roberts
Julia Roberts, cinci sfaturi pentru un ten perfect
julia roberts
Julia Roberts s-a transformat în Kim Kardashian
julia roberts
Julia Roberts a luat o decizie radicală privind cariera sa

Comenteaza acest articol

Julia Roberts e o mamă foarte strictă: le-a interzis copiilor ei să folosească rețelele de socializare

by Andreea Damian   1 min
0