Tabu
Image default
PEOPLESlider

Julia Roberts e o mamă foarte strictă: le-a interzis copiilor ei să folosească rețelele de socializare

Cel mai recent film al său – Ben is Back – a afectat-o foarte mult pe Julia Roberts. Actrița laureată cu un premiu Oscar e convinsă că jucând rolul mamei unui puști dependent de droguri nu doar că a fost o provocare extrem de grea, dar i-a afectat de asemenea viața de familie într-un mod în care nu se aștepta.

Vedeta americană, în vârstă de 51 de ani, a recunoscut că este un părinte foarte strict, într-un interviu pe care l-a acordat cotidianului britanic The Sun. Rolul pe care l-a făcut în Ben is Back a făcut-o să impună şedinţele de familie şi să limiteze programele la care se uită copiii săi, gemenii Hazel și Finn, de 14 ani, și Henry, de 11 ani.

Este interesant să încerci să crești copii în ziua de azi, pentru că totul este foarte nou – presiunile, resursele, capacitatea de avea lumea în mâinile tale”, a spus actrița. „Frumușica” a continuat spunând că își ține copiii departe de rețelele de socializare online pentru că nu înțelege de ce ar avea nevoie de ele în acest moment.

Subiectul intens al filmului Ben is Back a informat-o de altfel despre droguri și presiunea vieții de adolescent.

Actrița s-a descris ca fiind o mamă strictă: „Nu îmi pierd firea, dar cred că este importantul pentru un copil să-și cunoască limitele”, a spus ea. Ea susține că nu își pedepsește copii, ci preferă să aibă discuții cu aceștia. Roberts a afirmat, glumind, că nu trebuie să fie dură, deoarece „fața ei serioasă” este suficient de severă.

O viață de familie normală și liniștită este impotantă pentru Roberts, și spune că muncește din greu să mențină o balanță. Aceasta vrea ca cei doi fii și fiica sa să aibă deprinderi de viață importante, precum aranajrea patului sau spălatul rufelor. „Să-mi mențin familia  intact este ceva ce eu și soțul ne-am dorit… e o prioritate. Pentru doi oameni care fac parte din showbiz, este uimitor. Am lucrat doar în același timp, separate, o singură dată”, a mai spus Julia Roberts.

Roberts și Danny Moder celebrează 16 ani de căsătorie în luna iulie.

ARTICOLE SIMILARE

Povestea Elenei Osipova, protestatara de 78 de ani arestată la manifestația antirăzboi din Sankt Petersburg

Andreea Damian

Andreea Bălan are un nou iubit după despărțirea de Tiberiu Argint. Cum a fost surprinsă artista

Andreea Damian

A dat vestea cea mare! Va deveni mămică a doua oară

Andreea Damian

Restaurantele, teatrele și cinematografele se redeschid. Noi reguli pentru clienți!

Andreea Damian

DESIGN INTERIOR: Idei din teatru pe care le poți aduce acasă

Ciocîrlan

Cum să reduci riscul de infectare cu Covid-19 când iei masa în oraș: sfaturi de la un expert în boli infecțioase

Andreea Damian

Scrie un comentariu