Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Julia Roberts a luat o decizie radicală privind cariera sa

julia roberts

Julia Roberts e regina comediilor romantice, dar consideră că vremea lor a apus. „Frumușica” se află într-un punct în care  nu se mai vede jucând în filme de acest gen, după cum ea însăși a declarat, duminică seară, în timpul unei emisiuni de televiziune. Actrița de 50 de ani a recunoscut că nu va refuza însă rolurile de mamă, dacă i se vor oferi, în comediile romantice.

Vedeta americană a apărut în câteva dintre cele mai faimoase comedii romantice de la Hollywood, între care „Pretty Woman” (1990), alături de Richard Gere, „Notting Hill”, unde a făcut pereche cu Hugh Grant, și „Runaway Bride”, cu același Richard Gere, ambele din anul 1999.

Julia Roberts consideră că aceste gen de filme nu i se mai potrivesc. Hotărârea de a renunța la roluri siropoase nu a venit deodată ci într-un moment culminant al carierei. Actrița nu intenționează să renunțe la comediile romantice, ci să se distanțeze puțin de ele pentru a se ocupa de roluri mai serioase, potrivit Entertainment Tonight.

„A venit momentul din cariera mea în care oamenii au crezut că voi juca din nou în comedii romantice, pe care le iubesc, îmi place să joc, îmi place să le urmăresc (…) Dar câteodată ele nu joacă un rol constructiv în experiența mea de viață”, a explicat Roberts.

Pentru Julia Roberts, această distanțare intervine atunci când publicul nu crede că actorii din comediile romantice nu sunt de fapt naivi și subdezvoltați emoțional, pentru că asta fac aceste filme, creionează portrete deloc realiste. „Nu este vorba despre vârstă, este vorba despre faptul că publicul știe că tu știi”, a adăugat ea.

Momentan, actrița câștigătoare a unui premiu Oscar se concentrează pe producțiile de televiziune, îndreptându-și atenția pe serialul „Homecoming”.

ARTICOLE SIMILARE

Gigi Căciuleanu – “Câș” prin lumea lui

realitatea

Iris Apfel a semnat cu IMG Models la 97 de ani

Andreea Damian

Perspective feminine

realitatea

Copii la indigo sau simple coincidente?

realitatea

De ce au băut concurenții Asia Express urină de vacă în India? La noi e TABU, la ei e politică

3 gesturi romantice facute de vedete care te vor impresiona cu siguranta

realitatea

Scrie un comentariu