Tabu
Image default
BEAUTY

Julia Roberts, noua ambasadoare Lancôme

Lancôme are imensa plãcere sã anunțe cã actrița Julia Roberts este noua ambasadoare a brandului. O actrițã extraordinarã în orice privințã, Julia Roberts este o adevaratã legendã a cinematografiei. Cea mai admiratã, cea mai adoratã, dar în acelasi timp cea mai discretã.

Combinând fãrã efort simțul innãscut al actoriei cu abilitatea de a exprima o paletã largã de emoții, Julia Roberts a lucrat cu cei mai de succes regizori și a performat alãturi de mari actori ai zilelor noastre.
Talentul sãu a fost recunoscut în 2001, cand a primit Oscar-ul pentru Cea Mai Bunã Actrițã pentru rolul sãu din “Erin Brockovich”, în regia lui Steven Soderbergh.

Nu s-a limitat numai la cinema. Julia Roberts a performat și pe Broadway și a imprumutat vocea filmelor animate pentru copii. Se va intoarce în curand pe ecran în douã producții de anvergurã, « Valentine/s Day », în regia lui Garry Marshall și « Eat, Pray, Love » de Ryan Murphy.

O femeie împlinitã și dedicatã, Julia Roberts și-a folosit numele în beneficiul caritãții pentru fundații ca Hall in the Wall Gang, cea mai mare rețea de tabere pentru copii bolnavi și Campania (RED), ce luptã contra SIDA.

“Prin personalitatea și carierea sa remarcabilã, Julia Roberts este o femeie emblematicã a timpurilor noastre. Talentul sãu excepțional, aura sa și puternica dedicare, rezoneazã perfect cu valorile Lancôme. Suntem convinsi cã va reprezenta brandul în cel mai sublim mod cu putințã”, spune Youcef Nabi, Presedinte Lancôme International.

ARTICOLE SIMILARE

Gabriela Cristea s-a intors la rotunjimile care au consacrat-o!

Scoala ABA MAKE-UP ACADEMY te asteapta la cursuri de machiaj pentru incepatori si avansati!

realitatea

Adevarul despre modelele XXL: cat de XXL sunt ele!?! FOTO!

realitatea

Dermatologul Angelinei Jolie a dezvăluit secretele unui ten perfect

Andreea Damian

Dr Kasem dezvaluie! Ce i-a gasit la sani Oanei Zavoranu

Tot ce trebuie să știi despre terapia cu lumină acasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu