Tabu
PEOPLE Slider

Julia Roberts s-a transformat în Kim Kardashian

julia roberts

Julia Roberts s-a alăturat comunității online de pe Instagram în urmă cu câteva luni, reușind să strângă „doar” 3,6 milioane de adepți. Deși are o carieră de peste 20 de ani, actrița de 51 de ani nu a reușit să dezvolte o comunitate care să influențeze nișa online. Așa cum au reușit Kim Kardashian, Kylie Jenner și nu numai. Dar Ellen Degeneres i-a arătat în timpul show-ului pe care aceasta îl moderează care sunt atuurile care te ajută să devii influencer.

„Frumușica”, care a evitat în trecut să fie prezentă pe social media, a cedat insistențelor lui Ellen și a acceptat provocarea ei: s-a transformat în Kim Kardashian. Poate-poate o ajunge și ea măcar la jumătate din urmăritorii pe care soția lui Kanye West îi are pe Instagram (Kim K. Are 121 de milioane de urmăritori pe Instagram, n.r.).

În doar șase luni, Julia Roberts a câștigat peste trei milioane de adepți, însă a aflat recent că poate avea mult mai mulți. Chiar și gazda emisiunii The Ellen DeGeneres Show are mai mulți decât ea – 60 de milioane. Șocată de numărul mare de fani de pe Instagram, Roberts a decis să ia măsuri drastice pentru a câștiga mai mulți fani.

„Ar trebui să am cel puțin 51 de milioane”, a glumit actrița, referindu-se la vârsta ei.

DeGeneres, care susține că este influencer pe Instagram, i-a sugerat să arunce o privire la surorile Kardashian-Jenner, care au strâns milioane de fani datorită fotografiilor provocatoare pe care le postează pe rețeaua de socializare.

Ca să-i convingă fanii s-o urmărească pe Instagram, Ellen Degeneres a adus o echipă de experți în make-up care s-o transforme pe Julia Roberts în Kim Kardashian. Machiajul strident, bustul generos și fundalul exotic ar trebui s-o ajute, dar… În timpul transformării actrița laureată cu un premiu Oscar s-a răzgândit. „Cred că ar trebui să vreau urmăritori, dar acum nu mai sunt sigură”, a râs ea, surprinsă de rezultatul caraghios.

ARTICOLE SIMILARE

Măruță n-are noroc la fini! Ce spune despre divorțul lui Pepe

Tabu Tabu

Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice

Andreea Damian

Prințul Harry și Meghan Markle au luat cea mai importantă decizie de când s-au căsătorit

Andreea Damian

Barbie va avea proteză de picior și va umbla din nou în scaun cu rotile

Andreea Damian

FYRE: de câte ori un copil de bani gata își ia țeapă, unui înger îi cresc aripi

Dora Constantinovici

Adevărul despre problemele de sănătate ale Christinei Applegate

Andreea Damian

Scrie un comentariu