Home > Agenda > Julian Assange a primit un ultimatum privind stilul de viață al pisicii sale în ambasada Ecuador

Julian Assange a primit un ultimatum privind stilul de viață al pisicii sale în ambasada Ecuador

Co-fondatorul WikiLeaks, Julian Assange a primit câteva sugestii pentru o mai bună îngrijire a pisicii sale în ambasada Ecuadoriană din Londra inclusiv observații privind litiera acesteia.

Lui Julian Assange i-a fost trimis un memoriu în care a fost avertizat că tovarășul său pisoi ar putea fi confiscat în cazul în care lucrurile nu se vor schimba. De asemenea, i s-a spus să aibă grijă de “bunăstarea, hrana și igiena” pisicii conform unui set de reguli foarte clare despre nevoile pisicești, în limba spaniolă, potrivit BBC.

Pisica a fost primită de Assange de la copiii săi și apare adesea la fereastra ambasadei pentru a urmări jurnaliștii adunați afara. Pisica are, de asemenea, propriul cont Twitter, care spune că este “interesată de contra-spionaj”. Încă nu este foarte clar ce se află în spatele îngrijorării statului Ecuador privind tratamentul lui Assange față de colegul său de cameră. Gurile rele spun că ar putea avea legătură cu faptul că, la începutul lui 2018, Assange ar fi scris pe Twitter: “Economisiți resursele de apă, nu faceți duș”.

Assange a rămas la ambasada Ecuador după ce a solicitat azil pentru a evita extrădarea în Suedia cu privire la o acuzație de agresiune sexuală. El susține că acuzațiile au fost motivate politic și ar putea duce la extrădarea sa în Statele Unite unde e acuzat pentru publicarea documentelor militare secrete americane. Suedia a renunțat ulterior la anchetă. Mai mulți fani ai lui Assange precum și iubitori ai pisicilor au reacționat revoltați trimițând mesaje mai în glumă, mai în serios, de genul: Pisica? Serios, pisicaaa?????🙀 Acum chiar m-am enervat, acesta este un afront adus pisicilor din întreaga lume, trebuie să ne revoltăm! sau Ecuador aplică presiune psihologică de nivelul unei torturi iar Assange trebuie că are o voință de fier pentru a rămâne optimist în aceste condiții.

Articole asemanatoare
Poveștile din spatele memăi cu femeia care țipă la pisica alba nedumerită
pădurile tropicale
Victorie pentru pădurile tropicale: un trib amazonian blochează planurile companiilor petroliere
pamela anderson
Motivul pentru care Pamela Anderson îl critică dur pe premierul Australiei
Pisicile între mitul medieval al vrăjitoarelor și stereotipul modern al pisicarei

Comenteaza acest articol

Julian Assange a primit un ultimatum privind stilul de viață al pisicii sale în ambasada Ecuador

by realitatea   1 min
0