Tabu
CULTURE Slider

Julian Assange a primit un ultimatum privind stilul de viață al pisicii sale în ambasada Ecuador

Co-fondatorul WikiLeaks, Julian Assange a primit câteva sugestii pentru o mai bună îngrijire a pisicii sale în ambasada Ecuadoriană din Londra inclusiv observații privind litiera acesteia.

Lui Julian Assange i-a fost trimis un memoriu în care a fost avertizat că tovarășul său pisoi ar putea fi confiscat în cazul în care lucrurile nu se vor schimba. De asemenea, i s-a spus să aibă grijă de “bunăstarea, hrana și igiena” pisicii conform unui set de reguli foarte clare despre nevoile pisicești, în limba spaniolă, potrivit BBC.

Pisica a fost primită de Assange de la copiii săi și apare adesea la fereastra ambasadei pentru a urmări jurnaliștii adunați afara. Pisica are, de asemenea, propriul cont Twitter, care spune că este “interesată de contra-spionaj”. Încă nu este foarte clar ce se află în spatele îngrijorării statului Ecuador privind tratamentul lui Assange față de colegul său de cameră. Gurile rele spun că ar putea avea legătură cu faptul că, la începutul lui 2018, Assange ar fi scris pe Twitter: “Economisiți resursele de apă, nu faceți duș”.

Assange a rămas la ambasada Ecuador după ce a solicitat azil pentru a evita extrădarea în Suedia cu privire la o acuzație de agresiune sexuală. El susține că acuzațiile au fost motivate politic și ar putea duce la extrădarea sa în Statele Unite unde e acuzat pentru publicarea documentelor militare secrete americane. Suedia a renunțat ulterior la anchetă. Mai mulți fani ai lui Assange precum și iubitori ai pisicilor au reacționat revoltați trimițând mesaje mai în glumă, mai în serios, de genul: Pisica? Serios, pisicaaa?????🙀 Acum chiar m-am enervat, acesta este un afront adus pisicilor din întreaga lume, trebuie să ne revoltăm! sau Ecuador aplică presiune psihologică de nivelul unei torturi iar Assange trebuie că are o voință de fier pentru a rămâne optimist în aceste condiții.

ARTICOLE SIMILARE

DVD-ul lunii octombrie

realitatea

7 sfaturi de sex tantric pentru o viață amoroasă sănătoasă

Andreea Damian

Melodii interpretate de DIANA SPANU / Videoclipuri

Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

realitatea

Un fruct tropical ar putea fi noua „armă” împotriva Covid-19

Tabu Tabu

Ce este și cum funcționează laminarea părului. Ce beneficii aduce pentru sănătate

Andreea Damian

Scrie un comentariu