Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Juliette Binoche spune că Harvey Weinstein a “avut parte de destule scandaluri”

Câștigătoare a unui Oscar, Juliette Binoche a cerut ca linșarea publică a lui Harvey Weinstein să se încheie, spunând că “justiția trebuie să-și facă treaba”.

Binoche, care este șeful juriului la Festivalul de Film de la Berlin, a spus: “Încerc să mă pun în locul lui”. Ea a adăugat că nu a avut probleme să lucreze cu mogulul pentru filmele Chocolat și The English Patient. Weinstein este acuzat de mai mult de 80 de femei pentru agresiuni sexuale.

Acuzațiile sunt formulate pentru fapte care au avut loc timp de zeci de ani, iar Weinstein a recunoscut că prin comportamentul său “a provocat multă durere”, dar neagă că ar fi obligat pe cineva la sex non-consensual și a descris numeroase acuzații împotriva lui ca “evident false”.

Harvey Weinstein

Weinstein se confruntă în prezent cu acuzații penale pentru cinci cazuri de abuz sexual, inclusiv viol – acuzații pe care le respinge. El se confruntă, de asemenea, cu o serie de procese civile, inclusiv unul cu actrița Ashley Judd.

În 2017, Binoche a declarat ziarului francez Le Monde că un producător de film ar fi agresat-o când avea 18 ani dar nu i-a dezvăluit numele. Acum, vorbind la prima conferință de presă a festivalului, actrița a spus că nu a întâmpinat astfel de probleme cu Weinstein, dar că “putea observa că acesta avea probleme de comportament”. Filmul cel mai recent film al lui Binoche, “Cine crezi că sunt”, este prezentat la festivalul de film de la Berlin.

Ea a spus despre Weinstein: “Ca producător a fost minunat de cele mai multe ori, cred ca a fost un mare producător. Nu ar trebui să uităm asta, chiar dacă a fost dificil cu unii regizori, actori și mai ales actrițe. Vreau doar să-i transmit să-și găsească pacea și să lase justiția să facă ceea ce trebuie să facă”.

ARTICOLE SIMILARE

Criza climatică dăunează grav sănătății umane, inclusiv prin răspândirea bolilor infecțioase

realitatea

Dan Bitman, laude pentru Diana Şoşoacă. O consideră eroină!

Andreea Damian

McDowell despre Portocala mecanică: Mă durea atât de tare încât mă dădeam cu capul de pereți

Dora Constantinovici

Anda Adam și-a luat mașină de fițe

Tabu Tabu

Genti din pluta – Un accesoriu deosebit, ce poate crea o stare de spirit buna unei femei

realitatea

Anunțul special făcut de solista Adda despre soțul ei Cătălin Rizea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu