Tabu
Image default
CULTURE

Julio Iglesias va anunta data concertului de la Bucuresti!

JI_pic4Julio Iglesias a depasit cu bine problemele de sanatate care i-au dat peste cap activitatea artistica din ultima perioada. Avand o stare de sanatate excelenta, artistul lucreaza in prezent la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. In acelasi timp, traseaza itinerariul turneului mondial in al carui program va include si acea serie ampla de concerte, amanate din cauza interventiei chirurgicale.

Desi programul artistului din ultima parte a anului 2015 se anunta a fi extrem de incarcat, acesta pare de neoprit si este nerabdator sa revina pe scena pentru a-si indeplini misiunea, aceea de a le impartasi admiratorilor sai bucuria de a canta si de a le darui tuturor emotiile celor mai frumoase melodii romantice din istorie.

In contextul actual, Julio a anuntat ca la inceputul lunii septembrie va confirma data la care va reveni in Bucuresti.

Julio Iglesias este cel mai popular artist latin din istorie si unul din primii zece artisti ai lumii, ca numar de albume vandute (peste 300 de milioane de exemplare), de-a lungul unei cariere de aproape cinci decenii. A intrat de doua ori in Cartea Recordurilor: prima data, in 1983, ca artist care a vandut cele  mai multe albume inregistrate in cele mai multe limbi, iar a doua oara, in 2013, pentru meritul de a fi artistul latin care a vandut cele mai multe albume din istorie. Tot in 2013, a fost numit Artistul international cel mai popular in China din toate timpurile, distinctie acordata de Sony Music China.

ARTICOLE SIMILARE

Manuscrisele celebre de la Marea Moartă care se aflau la Muzeul Bibliei sunt false

Dora Constantinovici

John Gray pentru prima data in Romania!

realitatea

O cântăreață faimoasă a dat lovitura. Va susține mai multe concerte la Las Vegas

Andreea Damian

TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei

realitatea

Vedete nascute pe 17 august!

realitatea

Membrii Nouvelle Vague sunt fani declarați Depeche Mode

realitatea

Scrie un comentariu