Tabu
Image default
CULTURE

Jurat de la X-Factor prezinta program de striptease la tv!

De la X-Factor la striptease! Da, e posibil! Un program de televiziune din Danemarca, în care femeile se dezbracă, iar bărbaţii se uită la ele şi fac comentarii despre corpul lor, a fost aspru criticat, scrie Daily Mail. O emisiune daneză, în care o femeie se dezbracă încet, într-o cameră, iar doi bărbaţi care stau pe canapea îi critică corpul, a fost catalogat drept sexist şi umilitor de către critici.
Ce se întâmplă în programul televizat? Femeia apare într-un halat de baie şi stă în faţa a doi bărbaţi, aşezaţi pe o canapea. Femeia începe apoi să se dezbrace, în vreme ce gazda emisiunii, Thomas Blachman, şi un invitat încep să îşi dea cu părerea despre corpul ei. Blachman, care este printre altele şi în juriul emisiunii X-Factor, Danemarca, s-a apărat de criticile venite, insistând că le face femeilor un favor, în condiţiile în care “trupul femeii are nevoie de aprecierile bărbatului”. Majoritatea covârşitoare a comentatorilor au criticat însă aspru emisiunea. “Arată ca un clup de striptease claustrofobic care are doar scopul de a întări conceptul dominaţiei masculine”, a declarat un critic, Knud Romer.

Citeste mai  mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/emisiunea-care-a-socat-o-tara-intreaga-ce-li-se-face-femeilor-dezbracate-in-fata-camerei_1172825.html#ixzz2SCdzAAas

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Peștii și creveții vor fi recrutați și transformați în spioni subacvatici – Agent Crevete la raport

realitatea

Inima întunericului – Joseph Conrad

realitatea

Margaret Atwood scrie continuarea Handmaid’s Tale inspirată de America modernă

realitatea

O nouă înregistrare video a unui abuz sexual al lui R. Kelly a fost predată autorităților americane

realitatea

Adio, DANSEZ PENTRU TINE! Iulia Vantur, pe bara!

Scrie un comentariu