Home > Agenda > Jurat de la X-Factor prezinta program de striptease la tv!

Jurat de la X-Factor prezinta program de striptease la tv!

De la X-Factor la striptease! Da, e posibil! Un program de televiziune din Danemarca, în care femeile se dezbracă, iar bărbaţii se uită la ele şi fac comentarii despre corpul lor, a fost aspru criticat, scrie Daily Mail. O emisiune daneză, în care o femeie se dezbracă încet, într-o cameră, iar doi bărbaţi care stau pe canapea îi critică corpul, a fost catalogat drept sexist şi umilitor de către critici.
Ce se întâmplă în programul televizat? Femeia apare într-un halat de baie şi stă în faţa a doi bărbaţi, aşezaţi pe o canapea. Femeia începe apoi să se dezbrace, în vreme ce gazda emisiunii, Thomas Blachman, şi un invitat încep să îşi dea cu părerea despre corpul ei. Blachman, care este printre altele şi în juriul emisiunii X-Factor, Danemarca, s-a apărat de criticile venite, insistând că le face femeilor un favor, în condiţiile în care “trupul femeii are nevoie de aprecierile bărbatului”. Majoritatea covârşitoare a comentatorilor au criticat însă aspru emisiunea. “Arată ca un clup de striptease claustrofobic care are doar scopul de a întări conceptul dominaţiei masculine”, a declarat un critic, Knud Romer.

Citeste mai  mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/emisiunea-care-a-socat-o-tara-intreaga-ce-li-se-face-femeilor-dezbracate-in-fata-camerei_1172825.html#ixzz2SCdzAAas


Loading...

Comenteaza acest articol

Jurat de la X-Factor prezinta program de striptease la tv!

by   1 min
0