Tabu
PEOPLE Slider

Alexandra Dinu, noul jurat la Românii au talent! Pe cine va înlocui superba actriță

alexandra dinu jurata la romanii au talent

Veste neașteptată pentru unul dintre cel mai cunoscut coregrafi și dansatori de la noi. Îndrăgitul Mihai Petre nu va mai face parte din jurații emisiunii de talente, fiind înlocuit cu Alexandra Dinu. Astfel că Andra, Andi Moisescu și Florin Călinescu au o nouă colegă. Ce spune acesta aflați în continuare.
Sezonul 11 al emisiunii de talente “Romanii au talent” va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize.

Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componența juriului. Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraților, va îmbina empatia cu exigența și că se va folosi de toate cunoștințele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite și sfaturile necesare pentru concurenții care mai au de învățat.

Înaintea de a cunoaște ceilalți membrii ai juriului și de a începe filmările, Alexandra declară: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

ARTICOLE SIMILARE

Supermarketurile din Thailanda și Vietnam au înlocuit ambalajul de plastic cu frunze de banane

Andreea Damian

Regina Elisabeta se retrage din viața publică pe termen nedeterminat

Andreea Damian

Muzica reggae va fi protejată de ONU

realitatea

Beyonce și Jay-Z, goi în pat. Imagini intime extrem de rare

Andreea Damian

Kylie Jenner și-a denumit produsele de make-up după piesele lui Taylor Swift

Andreea Damian

Și Kylie Jenner a folosit elicopterul lui Kobe Bryant. „Încă nu-mi vine să cred”

Andreea Damian

Scrie un comentariu