Home > concurs > Jurnal de călătorie, Janina – Bran

Jurnal de călătorie, Janina – Bran

Vara trecuta am mers la Brasov si nu am putut rata vizitarea pentru prima data a Branului.Am asteptat cu emotie sa ajung la el,insa spiritul lui Dracula nu l-am simtit decat in zona tarabelor cu sveniruri,care mai de care mai frumoase.O experienta placuta in aceasta vacanta a fost descoperirea castelului ,care are incaperile dispuse ca intr-un labirint,mi-a placut mobilierul vechi si valoros,mi-au placut scarile inguste si mirosul vechi din castel,dar totodata buna intretinere a lui si a obiectelor din el.Mi-au mai placut fantana,curtea interioara,unde am aruncat si eu un banut,ca toti ceilalti turisti,racoarea si semiintunericul din camere.

Shopping se poate face mai mult la bazarele de langa castel,unde ai ce sa cumperi,la preturi bune,de la suveniruri la branzeturi. Muzeul satului de langa castel este frums,cam micut,dar merita vizitat,intrarea este gratuita.Padurea de langa castel si paraul langa care ne putem transpune in timpurile medievale, odihnindu-ne pe o banca si imaginandu-ne ca suntem locuitorii castelului intregesc povestea castelului Bran.

Foarte multe pensiuni ,terase cu muscate la ferestre te fac sa te simti in alta lume,in trecut,savurand meniul bogat la o masa din lemn care pare vechi. Totul este placut si te poti odihni intr-o statiune linistita unde nu vezi blocuri si masini.Aerul de munte nepoluat si peisajul de vis,imprejurimile care merita vizitate fac o vacanta la Bran de neuitat.

O parere de rau este faptul ca se afla cam departe de oras,totusi in drum putem vedea Cetatea Rasnov,chiar de pe sosea o zarim in varful muntelui.

Articole asemanatoare
Câștigătoarea ultimei săptămâni de concurs!
Jurnal de calatorie, Iulia – Anglia!
Jurnal de calatorie, Cairo!
Jurnal de călătorie, Janina – Sharm el Sheikh!

Comenteaza acest articol

Jurnal de călătorie, Janina – Bran

by realitatea   1 min
0