Home > Lifestyle > Stiri > JURNALUL UNEI NIMFOMANE: Clara Bucur

JURNALUL UNEI NIMFOMANE: Clara Bucur

CLARA BUCUR este faimoasa autoare a jurnalului unei nimfomane,  prezentata in premiera de www.bucatarescu.ro intr-un pictorial cu nuditate. CLARA BUCUR nu este o fata obisnuita. Nascuta in 1986 la Suceava, ea s-a  stabilit in Bucuresti dupa ce a absolvit Facultatea de Psihologie si a urmat un  masterat de Management. Tanara de 1,60 metri si 50 kg, cu ochelari care doar  aparent ascund ochii verzi, cu parul vopsit rosu incendiar si cu sanii mici dar  naturali si fermi a devenit celebra ca autoare a blogului “Jurnalul unei nimfomane”,  care adapteaza pe plaiuri mioritice un film celebru, regizat in 2008 de Christian Molina si cu Belen Fabra in rolul  principal. Filmul, la randul sau, este ecranizarea romanului autobiografic  semnat de Valerie Tasso. De aproape un an de zile, CLARA  BUCUR face naveta Bucuresti-Dubai, unde a pornit o afacere si, in paralel,  studiaza cultura si gastronomia locala. Asta nu o impiedica sa se dedice in  continuare pasiunii ei pentru pozat, in ultima vreme ea colaborand perfect cu  artistul CRISTI BUGA (www.facebook.com/cristi.buga),  cel care a mai ipostaziat-o in dulcele stil  NUD oriental.
In Dubai,  CLARA a devenit si o fanatica a curselor de camile, unde pariaza,  prin intermediul unor prieteni, sume relativ mari de bani: “Cel mai mare castig  al meu a fost, in echivalent euro, cam de 2.000 euro. Am mai si pierdut, dar,  una peste alta, sunt pe plus!”.
(c) Cristi Buga si – pentru acest articol – Bucatarescu 2012. Pot fi  reproduse 3 imagini, numai cu mentionarea explicita, vizibila si functionala a  link-urilor www.cristibuga.ro si www.bucatarescu.ro .

IN CURAND, CLARA BUCUR va scrie o rubrica pentru www.tabu.ro!
…Iat-o in actiune, scriindu-si JURNALUL NUD,  pe CLARA BUCUR!

Articole asemanatoare
Exclusiv! Dragos Bucur pe terenul TABU
Alexandra Stan a pozat nud
Party with Style! – Recomandări de coafură şi machiaj
Primul pictorial cu Elena Basescu si fiica ei!

Comenteaza acest articol

JURNALUL UNEI NIMFOMANE: Clara Bucur

by realitatea   1 min
0