Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Jurnalista care refuza sa se epileze declanseaza valuri de controverse pe Internet

Paloma Goni, o jurnalista din Spania, s-a hotarat sa nu se mai epileze ba, mai mult, a inceput sa tina un blog despre provocarile prin care trebuie sa treaca femeile paroase.
Bineinteles, decizia ei a creat controverse peste controverse pe Internet.

Goñi se definește ca “o femeie foarte păroasa” care s-au saturat de “tortura de îndepărtare a părului”, pe care a perceput-o astfel inca din adolescenta. La un moment dat, Goñi a decis să renunte la epilat. Ea si-a rugat iubitul (care a refuzat initial) sa-i faca niste fotografii in care isi arată picioarele extrem de păroase și axilele, pe care apoi le-a postat pe blogul ei . În timp ce mulți dintre cititorii ei lăuda autenticitatea si curajul, multi altii sunt șocați de ceea ce ei văd ca un atac asupra esteticii.

De fapt, aceasta este si una dintre remarcile lui Paloma Goñi. Canonului estetic dictează că femeile nu ar trebui să aibă păr pe corp. Dar asta nu contravine oare speciei noastre? Deci, de ce ne supunem la tortura nesfârșită cu ceara, care poate fi incredibil de dureroasa, în cazul femeilor păroase, asa cum cele de origine latina sunt de obicei?

“Sunt uimit că am ajuns în punctul în care o femeie care nu scapa de trupul ei de par, parul care creste in mod natural, este un specimen rar. Eu nu judec milioane de femei care se epileaza pentru că vor să se epileze (deși ar trebui să sapam adânc pentru motivul real), dar eu am ajuns la concluzia ca nu exista o optiune cu privire la indepartarea parului de pe corp. Pur si simplu il lasi sa creasca”, a scris Goñi.

ARTICOLE SIMILARE

Si “cel mai mizerabil om de televiziune” e…

Nepoata Mihaelei Rădulescu, MUŞCATĂ DE FAŢĂ DE UN CÂINE! Mama ei A LEŞINAT când a auzit vestea!

O singură țigară ne poate afecta grav sanatatea

realitatea

Fursecul mecanic

realitatea

DIETA cu care ANDREEA ESCA a slabit 5 kg in 2 saptamani

realitatea

Mai mult cu mai puțin: cum pregătești o locuință mică pentru izolare

Andreea Damian

Scrie un comentariu