Home > Agenda > CUM e posibil? Jurnalista violata in mijlocul Bucurestiului! Nimeni nu a intervenit!

CUM e posibil? Jurnalista violata in mijlocul Bucurestiului! Nimeni nu a intervenit!

O tânără în jur de 22 de ani este luată cu forţa de pe stradă, în plină zi, sub ameninţarea cuţitului, este târâtă într-un părculeţ aflat la 300 de metri de sediul Guvernului şi violată.

Deşi până în spaţiul verde unde a fost agresată, victima a fost târâtă mai bine de doi kilometri cu cuţitul întreptat înspre ochi, sub ameninţarea că rămâne oarbă dacă strigă după ajutor, martorii sechestrării au întors capul în altă direcţie şi şi-au văzut de drum, scrie www.adevarul.ro.

Totul a început la intersecţia dintre bulevardele Dorobanţi şi Ştefan cel Mare unde tânăra, jurnalistă a trustului „Lagardere“ care deţine şi posturile de radio EuropaFm, SmartFm şi Radio 21, a fost acostată de un individ care i-a pus un cuţit la gât şi i-a spus să îl urmeze.

Preţ de aproape trei kilometri, bărbatul – care îi ţinea cuţitul în dreptul feţei spunându-i constant că îi scoate ochii dacă strigă după ajutor – a târât-o până în apropierea Lacului Floreasca unde a agresat-o sexual. Până în locul în care a fost violată tânăra, care a plâns încontinuu, a încercat de mai multe ori să le semnaleze oamenilor de pe stradă că este victima unei răpiri.

„Suntem consternaţi să descoperim că această odioasă întâmplare a fost posibilă pentru că, în plină zi, la ora 16.00, pe un bulevard central al Capitalei, între zona Perla şi Lacul Floreasca, trecătorii au asistat impasibili la agresarea unei femei, care a fost ameninţată cu un cuţit în zona feţei că îşi va pierde ochiul dacă strigă după ajutor. Constatăm cu mâhnire că, din cauza pasivităţii opiniei publice, suntem tot mai des martorii unor atrocităţi de stradă“, spun reprezentanţii trustului Lagardere în România.

Imediat ce a scăpat din mâinile agresorilor, jurnalista s-a dus la cea mai apropiată secţie de poliţie unde a povestit tot ce i s-a întâmplat.

„A declarat că nu îl cunoştea pe agresor. Îşi aminteşte că acesta purta la gât un lanţ gros şi avea tenul măsliniu. Anchetatorii analizează şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona Dorobanţi. Se vede că individul o ameninţă pe femeie cu un cuţit şi că o ia cu forţa, târând-o până în apropiere de Lacul Floreasca. Pentru prinderea agresorului ne folosim şi de câinii de urmă din cadrul Serviciului de Poliţie Canină“, au explicat surse din rândul anchetatorilor.


Loading...

Comenteaza acest articol

CUM e posibil? Jurnalista violata in mijlocul Bucurestiului! Nimeni nu a intervenit!

by   1 min
0