Home > Lifestyle > Jurnalista violată, RESPINSĂ la master din cauza tragediei

Jurnalista violată, RESPINSĂ la master din cauza tragediei

Pe 10 septembrie, o jurnalistă în vârstă de 23 de ani a reclamat la poliţie că a fost violată, în zona Lacului Floreasca, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit.
După aproximativ o săptămână, Ninel Mogoşeanu, care în vară fusese eliberat condiţionat după ce executase opt din 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, a fost prins şi şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor. El a fost arestat preventiv, iar luna aceasta a fost trimis în judecată pentru… lipsire de libertate în mod ilegal.

Conform ziarulring.ro, tragicul eveniment prin care a trecut jurnalista şi-a pus amprenta şi asupra admiterii sale la masterat. Tânăra se înscrisese la un master de jurnalism tematic. Însă examenele de admitere trebuiau susţinute la scurt timp după tragedia ce a avut loc în zona Lacului Floreasca, respectiv între 12 şi 18 septembrie. De altfel, jurnalista fusese programată să susţină proba orală chiar în ziua în care cel care a agresat-o a fost arestat preventiv. Tânăra nu s-a prezentat nici la proba scrisă şi nici la cea orală, fiind singura candidată respinsă la respectivul master de jurnalism tematic din sesiunea de toamnă, potrivit unui document semnat de preşedintele comisiei de admitere a unei universităţi de prestigiu din Capitală.

Articole asemanatoare
Cum arata acum si ce face victima celui mai mediatizat viol din Romania
DIANA, fata lui ADRIAN ENACHE: Ce decizie a luat dupa tentativa de viol!
DIANA, fata lui Adrian Enache, isi revine greu dupa tentativa de viol
Fiica unei vedete de la noi – la un pas sa fie VIOLATA!

Loading...

Comenteaza acest articol

Jurnalista violată, RESPINSĂ la master din cauza tragediei

by   1 min
0