Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Jurnalista violată, RESPINSĂ la master din cauza tragediei

Pe 10 septembrie, o jurnalistă în vârstă de 23 de ani a reclamat la poliţie că a fost violată, în zona Lacului Floreasca, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit.
După aproximativ o săptămână, Ninel Mogoşeanu, care în vară fusese eliberat condiţionat după ce executase opt din 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, a fost prins şi şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor. El a fost arestat preventiv, iar luna aceasta a fost trimis în judecată pentru… lipsire de libertate în mod ilegal.

Conform ziarulring.ro, tragicul eveniment prin care a trecut jurnalista şi-a pus amprenta şi asupra admiterii sale la masterat. Tânăra se înscrisese la un master de jurnalism tematic. Însă examenele de admitere trebuiau susţinute la scurt timp după tragedia ce a avut loc în zona Lacului Floreasca, respectiv între 12 şi 18 septembrie. De altfel, jurnalista fusese programată să susţină proba orală chiar în ziua în care cel care a agresat-o a fost arestat preventiv. Tânăra nu s-a prezentat nici la proba scrisă şi nici la cea orală, fiind singura candidată respinsă la respectivul master de jurnalism tematic din sesiunea de toamnă, potrivit unui document semnat de preşedintele comisiei de admitere a unei universităţi de prestigiu din Capitală.

ARTICOLE SIMILARE

ROMANII au cele mai mici penisuri din Europa???

Despre femei, bărbaţi şi alte animale

BIANCA DRAGUSANU la Paris cu Micul Print / Mari reduceri la buchinisti – Bianca si Cristea profita din plin!

VERDICT 13-0: Ponta a plagiat!

Film de vazut: Yves Saint Laurent

Cinci lucruri pe care femeile le pot face, pe când bărbaţii nu!

Scrie un comentariu