Home > Seara de foc pentru Mandinga (VIDEO)

Seara de foc pentru Mandinga (VIDEO)

Un editorialist britanic de la Huffington Post spune ca “Zaleilah”, piesa cantata de Mandinga, este una dintre preferatele sale. In seara aceasta, Mandinga va evolua in semifinala la concursul Eurovision si deja jurnalistii din toata lumea acreditati la acest eveniment pariaza pe Romania.

Jurnalistii acreditati la concursul Eurovision de la Baku, Azerbaidjan, pariaza pe reprezentata Romaniei, Mandinga. Conform unui top alcatuit in centrul de presa din Baku Crystal Hall, atat jurnalistii, cat si reprezentantii tarilor participante vad Romania pe locul doi in prima semifinala in care va concura, ce va avea loc marti, 22 mai.

Potrivit votului exprimat pe un touch screen accesibil doar pe baza legitimatiei, Romania s-a clasat pe locul 2. Presa acreditata a început deja sa intrebe daca Romania este gata pentru succesul pe care Mandinga l-ar putea avea la Eurovision. De asemenea, un cunoscut editorialist britanic marturisea in ”The Huffington Post” ca piesa reprezentantilor Romaniei este una dintre preferatele sale. El scria ca “Zaleilah” va fi în Top 10 in acest an, are sanse bune sa intre in Top 5 si chiar ne-am putea astepta la o surpriza, sa aduca Eurovisionul in Romania.


Loading...

Comenteaza acest articol

Seara de foc pentru Mandinga (VIDEO)

by   1 min
0