Home > Lifestyle > Jurnalul AMOROS al Loredanei Groza! Cine a trecut prin dormitorul ei

Jurnalul AMOROS al Loredanei Groza! Cine a trecut prin dormitorul ei

Se pare că prima dragoste a Loredanei Groza a fost una platonică pe vremea când avea doar 14 anişori. Plecată într-o tabără, aceasta a pus ochii pe un băieţel cu ochi căprui, conform spynews.ro. După lansarea piesei “Bună seara, iubite” au apărut speculaţii cum că Loredana s-ar iubi cu Ion Caramitru, însă zvonurile nu au fost niciodată confirmate. Peste câţiva ani, după ce artista ajuns să fie cunoscută şi în străinătate, aceasta a declarat că iubeşte şi să este iubită de o persoană publică, însă nu a dorit să spună despre cine este vorba. Dragostea dintre ea şi iubitul secret nu adurat prea mult, însă Loredana s-a reorientat repede. La Cerbul de aur, câteva luni mai târziu, cântăreaţa a fost văzută tot mai des în prezenţa fotbalistului Gabi Balint.

Oana Roman, o prietenă bună a Loredanei, a declarat la un moment dat că blondina s-ar fi iubit cu unul dintre cameramanii angajaţi de guvern, Cătălin Căţoiu, zis şi “Ţeavă”. La un moment dat au existat şi speculaţii cum că Lori s-ar fi iubit chiar şi cu Petre Roman, tatăl bunei sale prietene, însă nici aceste zvonuri nu au fost confirmate. Pentru o perioadă de doi ani, Loredana şi-a găsit liniştea în braţele lui Marian Ionescu de la Direcţia 5, însă infidelităţile lui au făcut-o pe aceasta să pună cap relaţiei.

După care în viaţa ei a apărut Andrei Boncea, cel care i-a devenit şi soţ. În prezent se spune că relaţia dintre Loredana şi soţul ei nu este una tocmai roz, ba mai mult de atât există bănuiala cum că ea se iubeşte cu un coleg de trupă, Edi Taraş. Loredana întârzie să lămurească situaţia cu soţul, dar si cu presupusul iubit. Întregul parcurs amoros al Loredanei Groza a fost dezbătut de către Cristi Brancu şi Dan Capatos la “Dosarele Vip”, Antena Stars.

Articole asemanatoare
loredana
Loredana Groza, ce gest special a făcut pentru părinții ei
loredana
Fiica Loredanei, sexy și provocatoare ca mama sa FOTO
loredana
Loredana sexy la aproape 50 de ani! Ce spune despre cei care-i critică?
Loredana
Cum se pregătește Loredana pentru mega show-ul de la Sala Palatului. A postat imaginile pe Instagram

Comenteaza acest articol

Jurnalul AMOROS al Loredanei Groza! Cine a trecut prin dormitorul ei

by realitatea   1 min
0