Home > Fashion > Jurnalul unei fahioniste: Karl Langerfeld da cu piciorul in balonul rotund intr-un desen pentru revista Sepp

Jurnalul unei fahioniste: Karl Langerfeld da cu piciorul in balonul rotund intr-un desen pentru revista Sepp

Poate ca va ganditi ca sportul si moda n-au nicio legatura. In acest caz, mai ganditi-va o data! Popularitatea exacrebata de care se bucura sportul a facut ca toata atentia marilor advertiseri sa fie directionata inspre vedetele acestor competitii.

Designeri de bijuterii sau haine au intuit rapid influenta exercitata de campionii mondiali asupra publicului consumator si si-au adaptat strategiile de marketing din mers. Rolex l-a ales in campaniile publicitare pe tenismenul Roger Federer, Armani pe Christiano Ronaldo, iar Louis Vuitton spera sa dea golul decisiv in poarta vanzarilor cu triada Maradona, Pele si Zidane.

Pentru ca sunt impatimiti iubitori ai fotbalului si modei totodata, Karl Lagerfeld, Godfrey Deeny si Markus Ebner, trio-ul ce reprezinta la crème de la crème in industria modei si a jurnalisticii de moda, au descoperit alchimia celor doua elemente. Astfel, si-au unit fortele pentru a celebra sportul rege in noul numar al revistei Sepp, dedicat Cupei Mondiale.

Fanii din intreaga lume sunt rasfatati cu portretele lui Lionel Messi, Ricky Kaka, Frank Ribery si Didier Drogba, schitate de maestrul catwalk-ului din Paris, Karl Lagerfeld. Ca bonus, si-a realizat si-un autoportret. Poarta short si jambiere, insa, in marele-i stil caracteristic, n-a uitat nici de manusi, camasa cu guler inalt sau de ochelarii fumurii supradimensionati.

Fiind unica revista din lume ce realizeaza un dribling gratios intre moda si fotbal, majoritatea designerilor de top, care gandesc in termeni de business, si-au exprimat dorinta de a contribui cu propriile creatii pentru pictorialul Sepp.

Lanvin, Versace, Armani, Dries van Noten, Calvin Klein, Marni sau Giambattista Valli sunt doar cateva nume cu rezonanta care au acceptat sa faca parte din Liga Internationala Sepp a designerilor de tricouri, special create pentru Cupa Mondiala de Fotbal din Africa de Sud.

In Romania, in exclusivitate pentru Tabu.ro, cu acceptul editorilor de la Sepp, pozele cu crochoiurile lui Karl Langerfeld. Binenteles ca intr-un desen de Karl, hainele fac totul. Nu-i asa ca e cel mai stylish jucator pe care l-ati vazut?

Articole asemanatoare
John Galliano la Paris Fashion Week
Jurnalul unei fashioniste: Louis Vuitton, fetisul fashionistelor
A fost odată în Mexic – defilarea Kenzo
Persoana Galliano greseste, designerul Galliano plateste

Loading...

Comenteaza acest articol

Jurnalul unei fahioniste: Karl Langerfeld da cu piciorul in balonul rotund intr-un desen pentru revista Sepp

by realitatea   1 min
0