Home > Fashion > Jurnalul unei fashioniste: Delfina Delettrez

Jurnalul unei fashioniste: Delfina Delettrez

Probabil va intrebati cine este Delfina Delettrez. Si pe buna dreptate, nu stiu cat de multe date poate scurma acest nume in memorie (chiar si-n cea a initiatilor), insa daca anexam un Fendi ca apendice, deja incep sa prinda contur informatiile. Asadar, ca sa lamurim misterul, Delfina Delettrez este fiica Silviei Fendi, reprezentand a patra generatie a imperiului Fendi. Din 2007 isi pune in capitala modei parafa de designer pe propriile colectii de bijuterii.

Am ajuns la cea mai recenta prezentare, unde am descoperit, sub cupole de sticla, bratari alcatuite din falange animal print, ce se mulau pe degete, altele reprezentand globul pamantesc sau in forma de mana ce te apuca de brat; inele imprejmuite de cranii sau serpi multicolori; brose broscute (se subintelege, raioase). Ma opresc putin, sa trag aer in piept si cu batai de tobe in gand anunt si “bijuteria” colectiei – o linie de pantofi semnata in colaborare cu Giuseppe Zanotti.

Am remarcat tocul pantofilor de care se agatase aceeasi mana-bratara pe care o vazusem mai devreme, doar ca de data aceasta in miniatura. Pentru acest detaliu, pantofii stiletto au fost denumiti jovial “Handle with care”. Balerinii colectiei aveau aplicati pe fiecare dintre pantofii unei perechi cate un ochi. Stangul se voia a fi complemetar cu dreptul, incat aveai impresia ca te privesc, hipnotizandu-te cu albastrul irisului exacerbat. Acesti ochi, specifici suvenirurilor luate din excursiile de pe meleagurile turcesti, au dat si numele colectiei – “Watch your step!”

Delfina, agitata din fire ca un titirez, a dat mana cu mine val-vartej si tot asa a si disparut cativa pasi mai in spate pentru primirea altor invitati. Si acestia, la randul lor, au fost urgent parasiti fara prea multe cuvinte pentru alte fete noi. Degeaba a incercat asistenta ei, vadit incurcata de un asemena comportament, s-o scuze invocand oboseala. Noi am pus-o pe seama tineretii si ne-am luat ramas bun de la ea, ca de la Delfina n-am mai apucat. 
   
 
   

Articole asemanatoare
Rochiile purtate de Jenifer Lopez si Rihanna in direct de la Milano pe un site romanesc
ARMANI invita un blogger roman intr-un film de promovare
ARMANI transmite live pe FashionAvecPassion!
Janina Nectara – Exclusiv Cavalli

Comenteaza acest articol

Jurnalul unei fashioniste: Delfina Delettrez

by realitatea   1 min
0