Home > Lifestyle > Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi (2)

Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi (2)

Craciunul la New York, un vis devenit realitate.

Momentul in care am pasit in oras, a inceput sa ninga. Era o vreme superba de iarna, fara vant, temperaturi care te faceau doar sa iti doresti sa stai afara sa iti inghete nasul. Oricat de frig ar fi fost, caldura orasului nu te lasa sa stai in casa o clipa. Lumini si decoratiuni supradimensionale, colinde ce rasuna din orice hotel, cafenea sau chiar pe strazi unde sunt amplasate sisteme audio, brazi impodobiti ce te fac sa crezi ca Mos Craciun doar a trecut pe acolo si a lasat un cadou pentru tine.

Jurnalul_unei_insotitoare_de_bord_New_York_orasul_fiecaruia_dintre_noi21Celebru in New York este Rockefeller Center, unde, pe durata lunii decembrie se monteaza un pom de Craciun de dimensiuni colosale, iar la baza lui este un patinoar, unde poti asculta colinde in timp ce te bucuri de cadrul magic creat.

Daca tot am fost printre nocorosii care au ajuns de Craciun in orasul ce nu doarme niciodata, singurul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa patinez in spatiul creat la Rockefeller Center.

Cum ajungi in apropiere, te trec fiorii cand vezi cat de multa lume se aduna si asteapta la cozi pentru a avea acces macar o ora pe patinoar. Cu cat ne apropiam mai mult, cu atat nici nu mai speram ca ma voi putea bucura de o astfel de activitate. Imi repetam doar cat de binecuvantata sunt ca am ajuns acolo, ma voi bucura cu siguranta de orice detaliu, de orice prajitura, cafea, vin fiert, visul meu ajunsese sa fie aproape uitat in fata bucuriei de a ajunge in New York intr-un sezon de poveste.

Jurnalul_unei_insotitoare_de_bord_New_York_orasul_fiecaruia_dintre_noi22Mare mi-a fost uimirea cand am ajuns langa patinoar si am vazut ca nu este nimeni pe gheata, doar lume care astepta la coada. M-am gandit ca poate doar niveleaza gheta pentru setul urmator de dornici de patinaj. Deodata intra in ring doi patinatori. El patineaza un pic, apoi ajunge langa partenara lui, avea un microfon in mana si deodata se aude “Would you marry me?” si toata lumea izbucneste in aplauze, pe fetele fetelor se poate citi nostalgia momentului atat de romantic si cuplul sunt acum personajele noastre magice, care se saruta sub lumina blitzurilor si a admiratiei publicului.

Un Craciun de vis, cand poti doar sa traiesti intens momentul ce iti este dat, sperand la o revedere cu familia si prietenii, cu care poti impartasi astfel de bucurii si momente.

Sper sa aveti o luna magica! Va doresc sa credeti in minuni, ele sunt mai aproape de noi decat v-ati putea imagina. Nu incetati sa sperati ca veti calatori asa cum va doresc eu de mult. Bucurati-va de oamenii dragi pe care ii aveti aproape! Craciun fericit dragii mei!

Monique FP – insotitor de bord aeronava

“To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.”

Articole asemanatoare
De ce mâncăm mai mult decât avem nevoie – e bine să citiți asta acum, de sărbători
Cele șase cele mai rapide variante de a te pregăti pentru petrecerea de Crăciun
Lista lucrurilor pe care nu trebuie să le faci de Crăciun
De ce mi se pare o mare prostie faptul că Baby it’s cold outside este acuzat că ar promova violul

Comenteaza acest articol

Jurnalul unei insotitoare de bord: New York – orasul fiecaruia dintre noi (2)

by realitatea   2 min
0