Home > Fashion > Jurnalului unei fashioniste: Să te ferești de prezentarile grecești chiar și atunci când ți se dau cadou

Jurnalului unei fashioniste: Să te ferești de prezentarile grecești chiar și atunci când ți se dau cadou

Martie 2010, la trei ore dupa pranz.,The Westin Hotel Paris. Defilarea grecoaicei Sophia Kokosalaki .

Tacticos, intr-un mod pisicesc  se aseaza langa mine, impreuna cu prietenul ei, Leigh Lezark, DJ-ita americana si model al agentiei IMG, care a aparut in campania publicitara a lui Roberto Cavalli pentru H&M  Ii face loc amicului, astfel incat sa incapa intre noi. N-apuca sa se acomodeze cu lumina difuza a salii, ca se si trezesc strafulgerati de flash-urile fotografilor. 
Leigh se gudura pe langa “omul ei “spre deliciul paparazzilor care, dupa ce-si fac treaba, isi continua incursiunea in sala, dornici sa imortalizeze alte tinute celebre de pe alte figuri celebre.  In tot acest timp, prietenul lui Leigh Lezark invartea in mana o sticla de apa cu agilitatea unui prestidigitator.

In scurt timp isi pierde abilitatile si scapa sticla in geanta mea larg deschisa si asezata strategic la picioare, pentru a nu incurca pe nimeni. Un ras metalic imi inunda urechile si-n timp ce eu cautam sticla printre agende, pixuri, chei si alte acareturi, Leigh, c-o voce guturala de parca ar fi acompaniat toata noaptea formatia AC/DC in concert, si-a intrebat tovarasul: “Chiar ai varsat-o in geanta ei?”  Din nou hohotele ragusite, ce sunau a tabla batuta pe acoperisul casei, care m-au molipsit si pe mine intr-un final, facandu-ma sa rad poate chiar mai abitir decat ea. Dar spre dezamagirea amuzamentului lor si chiar si-al meu, dopul fusese insurubat puternic, asa ca n-a trebuit sa-mi storc obiectele personale in fata tuturor. Leigh a continuat  sa rememoreze momentul pe toata durata prezentarii Sophiei Kokosalaki, susotind cu insotitorul ei intr-una, condimentand comentariile si hlizindu-se pe infundate. Imprejurarea comica ne-a distras atentia de la show, desi mie mi-au ramas in memorie cateva piese bine realizate, in special pantalonii.

Pe Leigh am intalnit-o la prezentarea Chanel, unde o parasise de tot voiosia de la Kokosalaki, nu insa si vocea speciala. Mi-au atras atentia aceleasi sunete ciudate ce-i alcatuiesc glasul si care se plangeau unei prietene ca nu e bine deloc ce se intampla. Si ce se intamplase? In ultimul moment i s-a schimbat locul de premiant din primul rand cu unul de argint din al doilea. Tragic!

Articole asemanatoare
Rochiile purtate de Jenifer Lopez si Rihanna in direct de la Milano pe un site romanesc
ARMANI invita un blogger roman intr-un film de promovare
ARMANI transmite live pe FashionAvecPassion!
Janina Nectara – Exclusiv Cavalli

Loading...

Comenteaza acest articol

Jurnalului unei fashioniste: Să te ferești de prezentarile grecești chiar și atunci când ți se dau cadou

by realitatea   1 min
0