Home > Agenda > Justin Bieber revine în 2020 cu un album nou și un turneu muzical

Justin Bieber revine în 2020 cu un album nou și un turneu muzical

Justin Bieber

Justin Bieber a anunţat că va reveni anul viitor pe scenă cu un turneu care va avea loc în America de Nord în perioada mai – septembrie. Starul canadian a anunțat și un nou album, iar în ianuarie va lansa deja prima piesă.

Ca oameni suntem imperfecți”, se aude Bieber spunând într-un videoclip postat pe pagina sa de YouTube. „Trecutul meu, greșelile mele, toate lucrurile prin care am trecut. Cred că am dreptate acolo unde ar trebui să fiu”, a spus artistul. Videoclipul de 90 de secunde a avut peste 1,4 milioane de vizualizări.

Cântărețul în vârstă de 25 de ani a anunţat, marţi, că va lansa pe 3 ianuarie single-ul „Yummy”, primul de pe viitorul lui album, al cincilea al cântăreţului. Titlul discului nu a fost încă dezvăluit. „Simt că asta diferă de albumele anterioare doar din cauza locului în care sunt în viața mea”, spune Bieber.

El va întreprinde un turneu în SUA şi Canada anul viitor. Turneul va începe pe 14 mai, în Seattle, şi se va încheia pe 26 septembrie, în New Jersey. Bieber a dezvăluit şi că urmează să apară într-un serial documentar.

Justin Bieber a luat o pauză de la muzică în 2017, după ce a anulat ultimele 14 concerte din turneul mondial „Purpose”. Anul acesta, el a fost invitat de Ed Sheeran pentru a cânta împreună single-ul „I Don’t Care”, a lansat un remix al piesei „Bad Guy” a cântăreţei Billie Eilish şi a apărut alături de Ariana Grande la Coachella, în luna aprilie.

La începutul acestui an, Bieber a spus că se îndepărtează de muzică pentru a se concentra pe vindecarea sa mentală.

Articole asemanatoare
justin bieber
De Valentine’s Day, Justin Bieber și soția sa Hailey dezvăluie regulile de la care nu se abat în dormitor
Justin Bieber
Justin Bieber este primul artist cu 50 de milioane de abonați pe YouTube
justin bieber
Justin Bieber va lansa un documentar pe YouTube despre crearea noului său album
jobstoppers
Ce este fenomenul jobstoppers, promovat de Justin Bieber și Rihanna și care afectează tinerii

Justin Bieber revine în 2020 cu un album nou și un turneu muzical

by Andreea Damian   1 min
1