Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Justin Timberlake a dezvăluit numele piesei inspirate de relația lui cu Britney

Relaţia lui Justin Timberlake cu Britney Spears a fost una cu suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au despărțit brusc, în 2002, după 5 ani de relație. Artistul a rămas devastat, motivul despărțirii lor fiind infidelitatea lui Brit. Au trecut 16 ani de atunci iar rănile s-au închis. Cântărețul de 37 de ani s-a căsătorit cu actrița Jessica Biel (în 2012), care i-a oferit un fiu, Silas, de aproape 3 ani. De aceea, lui Timberlake nu i-a fost foarte greu să ofere detalii despre viața lui privată în noua lui carte biografică „Hindsight: And All the Things I Can’t See in Front of Me”.

Justin Timberlake a dezvăluit că a scris celebrul său hit „Cry Me a River” imediat după ce a încheiat relația cu Britney Spears. Acesta a fost atât de afectat după despărțirea de fosta „prințesă a muzicii pop”, încât a simțit nevoia să se descarce cumva. A compus piesa „Cry Me a River” la doar două ore după despărțire.

„Eram rănit. Era furios. Sentimentele erau atât de puternice, că trebuia să le pun pe hârtie. Mi-am tradus simțirile în versuri pentru ca oamenii să le poată asculta și să rezoneze la ele. Lumea m-a auzit și a înțeles, pentru că toți am trecut prin așa ceva”, a scris Justin Timberlake în cartea lui.

Piesa „Cry Me a River”este un cântec despre infidelitate și despre un bărbat care a fost părăsit de iubita lui pentru o altă relație. A fost lansată în anul 2002, la scurt timp după ce relația lui Timberlake cu Spears s-a încheiat. A câștigat un premiu Grammy pentru Cea mai bună performanță vocala pop masculină în ediția din 2004. Cântecul a ajuns pe locul al treilea în topul american BillboardHot 100 și alte topuri pop, ocupând topul 10 al acestora în alte țări. A fost premiat cu un disc de aur de către Australian Recording Industry Association (ARIA) și cu unul de argint de către Syndicat National de l’Édition Phonographique (SNEP).

Francis Lawrance a regizat videoclipul muzical pentru „Cry Me a River” în Malibu, California. În videoclip, personajul lui Timberlake își spionează fosta iubită și își arată iubirea lui față de noua parteneră. Spears a susținut că videoclipul a fost o mișcare de publicitate, dar Timberlake a insistat că nu ea nu a inspirat producția. Videoclipul a câștigat premiul pentru Cel mai bun videoclip masculin, cât și cel pentru Cel mai bun videoclip pop la premiile MTV Video Music Awards din 2003.

Justin Timberlake și Britney Spears s-au întâlnit pe platoul de filmare al filmului „Clubul lui Mickey Mouse”, în 1998. Relația lor s-a încheiat patru ani mai târziu, la scurt timp după ce au apărut zvonurile conform cărora Britney Spears l-ar fi înșelat.

ARTICOLE SIMILARE

Emma Thompson renunță la un film din cauza lui John Lasseter, tăticul „Toy Story”

Andreea Damian

Cele 10 motive pentru care nu poti sa slabesti

realitatea

Știai că atunci când te machiezi te expui la 200 de substanțe chimice sintetice?

realitatea

Elon Musk, propunere neașteptată pentru Amber Heard

Andreea Damian

Mo Salah s-ar putea retrage din naționala Egiptului

realitatea

Iulia Vântur a părăsit Bollywood-ul pentru o capitală europeană. Ce proiecte pregătește vedeta

Tabu Tabu

Scrie un comentariu