Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Justin Timberlake, despre noaptea în care s-a îndrăgostit de Jessica Biel

„A fost dragoste la prima vedere”, mărturisește actorul și cântărețul Justin Timberlake în noua sa carte. Artistul de 37 de ani face dezvăluiri intime despre relația cu soția sa, actrița Jessica Biel (37 de ani). După ce presa i-a despărțit și i-a împăcat, autobiografia lui Timberlake pe care a intitulat-o „Hindsight: And All the Things I Can’t See in Front of Me” întărește convingerea că ceea ce nu îi doboară îi face mai puternici. Pentru că relația lor e foarte sudată.

Cartea conține reflecțiile personale ale solistului asupra carierei și vieții sale, dezvăluind că piesa „Mirrors” a fost scrisă special pentru Jessica Biel. Cântecul l-a făcut să-și dea seama că era într-adevăr îndrăgostit de ea. „Când am scris piesa nu eram încă logodiți, de fapt am scris-o cu câțiva ani înainte de a o cere de soție (…) Cântecul nu a ieșit decât cu puțin timp înainte de a ne căsători, ani mai târziu. Videoclipul piesei a fost o dedicație pentru bunicii mei. Am învățat de la ei ce este dragostea adevărată. Și știam că o iubesc pe soția mea”, își începe cântărețul dezvăluirile.

Apoi a început să povestească despre cum noaptea în care a cunoscut-o pe Jessica Biel și cum s-a îndrăgostit de ea. „Când am cunoscut-o pe Jess, părea incredibil cât de frumoasă e. Eram la o petrecre la Hollywood… Am făcut un comentariu plin de sarcasm, foarte seec. Nimeni nu l-a înțeles, cu excepția ei. Am vorbit în noaptea aceea. DJ-ul a cântat melodia Lucky Star și am dansat. Și apoi ea a plecat”, își amintește starul american.

A doua întâlnire dintre cei doi a avut loc în timpul unui concert pe care artistul l-a susținut la San Diego. O cunoștință comună, care știa că Justin e interesat de Jessica, a fost cea care a dus-o pe actriță la spectacol.„După spectacol, ele urmau să se întoarcă la Los Angeles, iar eu să merg la Anaheim. Le-am întrebat dacă n-ar vrea să vină cu mine cu autocarul nostru (…) Am vorbit tot timpul, am făcut glume, iar înainte să coboare din mașină, am întrebat-o dacă pot avea numărul ei de telefon”, a mai dezvăluit Justin Timberlake.

Iar de aici povestea lor  de dragoste e deja istorie. Justin Timberlake și Jessica Biel se cunosc din anul 2007. În 2011 se logodesc, urmând să se căsătorească un an mai târziu, în Italia. Fiul lor Silas s-a născut în aprilie 2015. „Am avut multe momente de neuitat. A avut și are o mare influență în viața mea. O admir foarte mult mai ales de când a devenit mamă. Ea m-a schimbat, mi-a schimbat viața”, a adăugat Timberlake.

ARTICOLE SIMILARE

E în regulă să intri încălțat în casă, bacteriile de pe talpă nu te îmbolnăvesc

Andreea Damian

YouTube interzice videoclipurile „periculoase sau dăunătoare”

Andreea Damian

Pink, decizie importantă în privința copiilor ei: „Am plâns mult”

Andreea Damian

Ruby, probleme cu poliția!

Tabu Tabu

Nou record: Margot Robbie a fost nominalizată de două ori la BAFTA 2020 în aceeași categorie

Andreea Damian

O femeie a câștigat Cursa Transcontinentală 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu