Home > Fără categorie > Justin Timberlake nu vorbeşte cu Brtiney Spears de 9 ani

Justin Timberlake nu vorbeşte cu Brtiney Spears de 9 ani

Justin Timberlake a făcut de curând o mărturisere care a şocat pe toată lumea. Interpretul a recunoscut în timpul unui interviu că nu a mai vorbit cu Britney Spears, prima lui iubită adică, de vreo nouă sau zece ani. Pentru cei care nu îşi amintesc, cei doi s-au despărţit prin 2002. Şi, după atâta dragostea adolescentină, a urmat un deceniu de tăcere. Hmmm. Cam tulbure situaţia.

În interviul acordat celor de la Vanity Fair, Timberlake a explicat şi de ce s-a despărţit de Britney la vremea respectivă: “Nu îi voi spune asta, dar îi doresc tot binele. Nu am mai vorbit de nouă sau zece ani. Eram două păsări asemănătoare care veneau dintr-un oraş mic şi care făceam acelaşi lucru (n.r. cântau adică). Apoi am devenit adulţi, iar felul în care gândeam când eram copii nu prea mai avea sens. Nu voi vorbi acum şi în numele ei, dar eu chiar eram foarte diferit. Dar nu era normal ce se întâmpla între noi. Nimic nu era normal în existenţa noastră pentru că petreceam prea mult timp fiind idolii copiilor!”.

Justin a vorbit şi despre ultima lui fostă iubită, Jessica Biel, pe care o consideră în continuare una dintre cele mai importante persoane din viaţa lui.


Comenteaza acest articol

Justin Timberlake nu vorbeşte cu Brtiney Spears de 9 ani

by realitatea   1 min
0