Home > Agenda > stiri > Justin Timberlake o dă pe Jessica Biel pe Rihanna?!

Justin Timberlake o dă pe Jessica Biel pe Rihanna?!

Conform unor surse din apropierea cuplului, Justin Timberlake s-a despărțit de Jessica Biel de o lună.

Un prieten apropiat al cuplului a mărturisit că Timberlake i-a spus că el a "terminat-o cu Jessica" prin telefon. Același prieten a mai spus și că Justin, în timp ce era la New York la Săptămâna Modei, s-a delectat cu o blondă într-un club, dansând toată noaptea cu ea.

Chiar și Lindsay Lohan se pare că a aflat de ruptura dintre JT și Jessica. Lindsay l-a numit pe Justin "cheater", într-o noapte, pe Twitter, lăsând să înțeleagă că l-a văzut pe Justin, în club, cu o altă fată.

 

De parcă toate acestea n-ar fi fost de ajuns să o supere pe Jessica, bârfele spun că Justin și-a găsit o nouă dragoste, pe Rihanna. Cei doi cântăreți își trimit mesaje într-una, iar Rihanna pare să fi insistat ca Justin să o părăsească pe Jessica pentru ea. Cei doi au petrecut timp împreună, în camera Rihannei, după Premiile VMA.

Justin și Rihanna s-au aprins unul după altul încă de la înregistrările featuring-ului pentru melodia "Rehab". O cunoștință a Rihannei a povestit cum că artista i-a dansat în poală lui Justin în studio.


Comenteaza acest articol

Justin Timberlake o dă pe Jessica Biel pe Rihanna?!

by realitatea   1 min
0