Home > Agenda > stiri > Justin Timberlake o torturează pe Jessica Biel

Justin Timberlake o torturează pe Jessica Biel

Jessica Biel trece prin momente extrem de grele zilele acestea chiar din cauza lui Justin Timberlake, cel care părea a fi bărbatul vieții ei. Surse apropiate celor doi au declarat că Jessica se simte torturată și umilită de când Justin a acceptat să joace alături de fosta lui iubită, Cameron Diaz, în filmul "Bad Teacher".

Câțiva dintre apropiații cuplului au dezvăluit jurnaliștilor că Justin și Jessica s-au certat ore în șir la telefon pentru că Biel nu voia sub nicio formă ca Timberlake să joace în film. "Jessica e dărâmată. Când a auzit ce vrea să facă Justin a devenit extrem de posesivă și supărată", au declarat prietenii cuplului.

Reacția Jessicăi nu a avut efectul scontat asupra cântărețului. Dimpotrivă! Simțindu-se dezamăgit de reacția iubitei, Justin s-a apropiat și mai tare de Cameron cu care se simte foarte bine pe platourile de filmare. Mai mult, ultimele zvonuri spun că Justin și Jessica s-au despărțit încă o dată.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Comenteaza acest articol

Justin Timberlake o torturează pe Jessica Biel

by realitatea   1 min
0