Home > Slider > Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

justin timberlake

Justin Timberlake și-a pus internauții în cap după ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu fiul său sărutându-și mama pe buze. Imaginea duioasă cu Jessica Biel alături de micuțul Silas, în vârstă de 3 ani, a stârnit un val de critici în mediul online. Internauții sunt furioși din cauză că cei doi artiști aplică niște reguli de parenting ciudate. „Ce femeie dezgustătoare”, a scris un utilizator de Instagram.

If that pic doesn't say ‘City Of Love’ then I'm out…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Nu e nimic ciudat în faptul că Justin Timberlake și Jessica Biel își poartă băiețelul cu păr lung. Dar pentru unii conservatori gestul mamei de a-și săruta copilul pe buze li se pare total deplasat. Cuplul a avut un răspuns pe măsură pentru cei care au criticat stilul lor de parentaj. Timberlake și Bier cred că cei mici ar trebui să înceapă educația sexuală de la o vârstă fragedă.

Jessica Biel a explicat că o discuție deschisă cu fiul ei îi va permite acestuia să înțeleagă mai bine sexualitatea când va crește. „Folosim termeni tehnici … facem duș împreună și ne spunem: asta am eu … asta ai tu (n.r. face referire la organele sexuale) … Doar vorbim despre asta. Știu că este foarte mic, dar eu cred că dacă încep să îi explic aceste lucruri mai devreme, nu va exista rușine. (…) Trebuie să ne respectăm pe noi înșine și să ne respectăm reciproc”, a explicat actrița americană.

În timp ce mulți cred că micuțul ar putea avea probleme cu identitatea de gen, există și fani care l-au felicitat pe Justin Timberlake pentru modul natural și liberal în care și-a crescut copilul.

Articole asemanatoare
Justin Timberlake
Justin Timberlake a dezvăluit numele piesei inspirate de relația lui cu Britney
Justin Timberlake
Justin Timberlake, despre noaptea în care s-a îndrăgostit de Jessica Biel
The NEW HAVASI Symphonic Concert Show! Spectacol monumental de Craciun la Bucuresti!
Justin Timberlake si Jessica Biel divorteaza dupa un an de casnicie

Comenteaza acest articol

Justin Timberlake și Jessica Biel, puși la zid pentru o fotografie cu fiul lor

by Andreea Damian   1 min
0