Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Justin Trudeau și-a găsit „geamănul pierdut” în Afganistan

Un afgan a câștigat aprecierea publicului nu doar pentru talentul său ci și pentru că seamană izbitor de bine cu premierul Canadei, Justin Trudeau.

Abdul Salam Maftoon, de 29 de ani, cânta la nunți înainte de a se face remarcat la o emisiune de talente foarte populară în Afganistan – Afghan Star.

Mai întâi canalul de televiziune canadian CBC a depistat că premierul canadian are o sosie în Afganistan. Abdul, un om sărac dintr-o zonă îndepărtată a Afganistanului, nu mai auzise niciodată de Justin Trudeau iar jurații competiției au observat imediat asemănările dintre el și politicianul canadian.

https://twitter.com/AFP/status/1084647943825551361

Un videoclip care prezintă discuțiile dintre membrii juriului a devenit viral pe Internet, mulți văzând în Abdul Salam Maftoon geamănul pierdut al premierului. „Oamenii mi-au uitat numele și acum îmi spun Justin Trudeau. Asemănarea cu el mi-a sporit cu 50% șansele de a câștiga competiția”, a spus bucuros afganul.

Bărbatul ar putea influența rezultatul concursului, deoarece el se află acum printre primii opt concurenți. Sosia lui Trudeau speră că faima îl va ajuta să câștige concursul Afghan Star și să le ofere soției și celor patru copii un trai mai bun, potrivit AFP.

Acum, el dorește să-l întâlnească pe adevăratul Justin Trudeau, „pentru că el este o personalitate globală”. Ba mai mult, Trudeau este considerat unul dintre cei mai atrăgători lideri mondiali, făcând victime în rândul femeilor care îl întâlnesc.

ARTICOLE SIMILARE

Terapie alimentară pentru combaterea stresului și anxietății

Andreea Damian

Cel mai bun somelier din Romania …este o FEMEIE!

Rihanna angajează modele care-i seamănă ca să testeze stiluri de sprâncene pentru ea

Andreea Damian

Michael Jackson, târât într-un nou conflict, la 9 ani de la moartea sa

Andreea Damian

Distanțare socială la cinema. Parisul lansează primul cinematograf pe apă

Andreea Damian

“You need to calm down” – un imn politic pro LGBTQ mai mult decât un hit Taylor Swift

realitatea

Scrie un comentariu