Home > Agenda > Kacey Musgraves: „Femeile produc muzică mai bună decât bărbații”

Kacey Musgraves: „Femeile produc muzică mai bună decât bărbații”

Kacey Musgraves

Kacey Musgraves e încântată să vadă că femeile s-au impus la ediția de anul acesta a Premiilor Grammy. Analizând lista câștigătorilor – Kacey Musgraves (cu 3 trofee), Lady Gaga (cu 3 trofee), Brandi Carlile (cu 3 trofee), Dua Lipa (cu 2 trofee), Cardi B și Ariana Grande (fiecare cu câte un trofeu) – e clar că muzica produsă de femei e mai bună. Cel puțin aceasta este părerea cantautoarea Kacey Musgraves.

Cântăreața de muzică country, în vârstă de 30 de ani, este unul dintre cei mai râvniți artiști, câștigând mult râvnitul premiu Grammy pentru cel mai bun album al anului, „Golden Hour”, dar şi trofeele pentru cea mai bună piesă country, „Space Cowboy”, şi cea mai bună interpretare country, „Butterflies”.

La categoria Albumul anului, Kacey a avut o concurență puternică, Cardi B (Invasion of Privacy), Brandi Carlile (By the Way, I Forgive You), Drake (Scorpion), H.E.R. (H.E.R.), Post Malone (Beerbongs & Bentleys), Janelle Monáe (Dirty Computer) și Kendrick Lamar (Black Panther). Artista era convinsă că o femeie va pleca cu un trofeu acasă, deoarece cântărețele reușesc să scoată cele mai bune piese.

„Cred că este cu adevărat interesant să privim industria muzicală în ansamblul ei, care se îndreaptă spre corectitudine, dar cred, de asemenea, că femeile creează muzică mai bună. Este o combinație între cele două”, a declarat Kacey Musgraves pentru Billboard’s Pop Shop Podcast.

Artista crede că muzica are nevoie de femei pentru a fi ascultată, dar e nevoie de asemenea ca acestea să fie tratate corect. Indiferent cine pleacă acasă cu trofeul, Kacey consideră că o „onoare imensă” să fi fost doar nominalizată.

Kacey Lee Musgraves este o textieră și cântăreață americană de muzică country. A produs trei albume înainte de a apărea în cel de-al cincilea sezon al competiției Nashville Star, în 2007, unde s-a clasat pe locul al 7-lea. În 2008, Musgraves înregistrează două single-uri pentru Triple Pop în Austin, Texas.

În 2012, a semnat cu Mercury Nashville pentru dpuă albume Same Trailer Different Park (2013) și Pageant Material (2015). Cel de-al treilea album de studio, Golden Hour (2018), i-a adus trei premii Grammy.

 

 

Articole asemanatoare
artiști pop
Noua generație de artiști pop își explorează sexualitatea prin muzică
Drake
Muzica lui Drake, BTS și Ariana Grande a generat cele mai mari venituri
Grammy 2019
Premiile Grammy 2019, dominate de femei și artiști hip-hop
Ed Sheeran
Ed Sheeran face copiii mai fericiți, spun cercetătorii

Comenteaza acest articol

Kacey Musgraves: „Femeile produc muzică mai bună decât bărbații”

by Andreea Damian   1 min
0