Home > Kanal D a castigat trofeul pentru cea mai spectaculoasa evolutie a unei televiziuni la Premiile TV Mania

Kanal D a castigat trofeul pentru cea mai spectaculoasa evolutie a unei televiziuni la Premiile TV Mania

Televiziunea Kanal D a primit ieri, 4 decembrie, in cadrul “Galei Premiilor TV Mania” recunoasterea profesionistilor in media pentru ascensiunea spectaculoasa in top trei
televiziuni din Romania, la doar cinci ani de la lansare. Cresterea KanalD in preferintele publicului, confirmata in fiecare zi de datele de audienta, a fost apreciata de juratii premiilor TV Mania care au considerat in unanimitate ca statia TV merita premiul special al juriului pentru cea mai rapida evolutie a unei televiziuni.

“Vreau sa le multumesc in primul rand romanilor pentru ca urmaresc emisiunile Kanal D si astfel ne-au ajutat sa avem o ascensiune rapida. Multumiri speciale oamenilor din echipa mea care fac o treaba foarte buna. Premiul  TV Mania este o recunoastere a efortului echipei Kanal D si performantelor deosebite obtinute in cei cinci ani de existenta, pe o piata media aglomerata si concurentiala. Suntem onorati ca am primit acest
premiu din partea profesionistilor in media si showbiz, jurnalisti cu experienta care au vazut indeaproape evolutia noastra.” a declarat Haluk Kurcer, presedinte Kanal D.
Kanal D s-a lansat in primavara anului 2007 si in cei cinci ani de existenta a reusit sa fie intre cele mai importante trei televiziuni din Romania.


Comenteaza acest articol

Kanal D a castigat trofeul pentru cea mai spectaculoasa evolutie a unei televiziuni la Premiile TV Mania

by   1 min
0