Home > Fashion > Kanye West doborât de critici la primul său show de modă

Kanye West doborât de critici la primul său show de modă

Mult așteptata prezentare de modă de debut a lui Kanye West a avut loc în cadrul săptămânii modei de la Paris, acum două zile. S-au făcut multe speculații cu privire la talentul de designer al lui Kanye, fiind unul dintre cele mai discutate show-uri pe cale să se întâmple la Paris Fashion Week.

În sală și-au făcut apariția mai mulți designeri decât celebrități. Se pare că au participat ca invitați Azzedine Alaia, Joseph Altuzarra, Alexander Wang, Olivier Theyskens, Dean and Dan Caten, Jeremy Scott, Mary-Kate și Ashley Olsen, iar editorii nu au lipsit nici ei, în frunte cu Anna Wintour, Carine Roitfeld, Glenda Bailey și Anna Dello Russo.

Încă de la primul model apărut pe podium, criticii de modă au început să facă ce știu ei mai bine: să critice. Twitter pare să fie rețeaua de socializare preferată când vine vorba de ciripituri și comentarii în timp real: unii au spus că West ar trebui să facă în continuare ce face el mai bine- să cânte; alții că ar trebui să își angajeze un croitor, pentru ca data viitoare hainele să arate decent; alții au spus că acest show este dovada faptului că toată lumea poate să iubească moda, dar nu toată lumea poate fi și designer. Și când te gândești că de data asta au fost blânzi!

Puteti viziona intreaga colectie aici.

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
beauty
Inspiră-te din tendințele de beauty ale anului 2018 pentru un look îndrăzneț de Revelion
tunsori
Idei de tunsori pentru toamna 2018. Inspiră-te de la vedete!
Principalele tendințe de vară pentru femei, în anul 2018
femeie
Lucruri pe care bărbații le detestă la o femeie. Ai purta produsul de la numărul 12?

Comenteaza acest articol

Kanye West doborât de critici la primul său show de modă

by realitatea   1 min
0