Home > Slider > Kanye West e foc și pară pe Ariana Grande

Kanye West e foc și pară pe Ariana Grande

kanye west

Kanye West o acuză pe Ariana Grande că se folosește de el pentru a-și promova noul single. Cântărețul a postat, joi, zeci de tweets care-l insultau pe Drake, acuzându-l că este un bătăuș și că-și batjocorește trainerii. În contextul acestori postări, Ariana Grande a încercat să-i convingă pe utilizatori să acorde puțină atenție single-urilor pe care ea și Miley Cyrus tocmai le-au lansat.

„Oameni buni, știu că sunt bărbați în toată firea care se ceartă online, dar  eu și Miley am lansat noile noastre cântece, frumoase, în această seară, deci dacă voi toți veți putea, vă rog, să fiți atenți pentru câteva ore pentru ca fetele să strălucească, mulțumesc”, a scris artista pe Twitter.

West i-a răspuns la postare, făcând referire la boala psihică de care suferă. Acesta i-a reproșat că se folosește de el ca să-și promoveze muzica. „Știu că Ariana a spus asta ca să fie cool și că nu a vrut să rănească pe nimeni dar nu îmi plac astfel de comentarii de la cineva care știu că mă iubește și mă respectă”, se apără rapperul.

El a continuat printr-o serie de postări: „Toată această nebunie se reflectă asupra sănătății mele mintale deci @ArianaGrande știi că te iubesc dar trebuie să fii sigură că toată lumea e ok, nu mă folosi și nu folosi nici acest moment ca să promovezi un cântec”, i-a reproșat Kanye West Ariandei Grande.

În urmă cu jumătate de an, West a dezvăluit în timpul unei interviu la radio că a fost diagnosticat cu tulburare mentală la vârsta de 39 de ani, în urmă cu doi ani. Iar în cele mai recente postări pe Twitter, el a descris modul în care a fost privit de societate, de când a spus lumii diagnosticul: „Nimeni nu și-ar dori să sfârșească într-un spital de psihiatrie și să fie diagnosticat cu o tulburare mental dar Dumnezeu m-a ales să vorbesc despre acest parcurs și este frumos”.

În plus, în interviul acordat, rapperul a mărturisit că se simte binecuvântat şi privilegiat la gândul că alte persoane care suferă de acceaşi boală nu au posibilitatea să „facă un album şi să spună că totul este în regulă“, de aceea, îi este recunoscător divinităţii pentru şansa pe care o are. „De aceea Dumnezeu mi-a dat asta la 40 de ani“, a adăugat rapperul atunci. Deși atunci când l-a întâlnit pe Donald Trump, în luna octombrie, Kanye West a negat că suferă de tulburare bipolară.

În ciuda postărilor recente de pe Twitter în care îl ridiculiza pe Drake, West i-a scris: „Nu ar fi existat niciodată un Drake fără un Kanye West (…) Drake și Trav (n.r., Travis Scott) vă iubesc pe voi mai mult decât pe oricine”.

Ariana Grande și-a cerut scuze, susținând că nu are nevoie să se folosească de nimen pentru a promova un cântec. Ea a explicat că deși intenția sa era să compare pur și simplu acțiunile bărbaților și femeilor, a înțeles că vorbele sale puteau ofensa pe cineva. „A fost o glumă, probabil insensibilă. Îmi cer scuze dacă te-am ofensat în vreun fel și sper că te simți mai bine astăzi”, a scris Ariana pe Twitter.

 

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West, președintele SUA? Anunțul-bombă de pe Twitter
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Lady gaga
Lady Gaga şi Ariana Grande au lansat piesa „Rain on Me”, prima lor colaborare
ariana grande
Ariana Grande a renunțat la coada de cal. Arată superb cu părul ei natural

Comenteaza acest articol

Kanye West e foc și pară pe Ariana Grande

by Andreea Damian   2 min
0