Tabu
Image default
FASHION PEOPLE Slider

Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa

„Ești soția mea și mă afectează când fotografiile sunt prea sexy”, i s-ar fi plâns Kanye West lui Kim Kardashian, încercând să o convingă să-și schimbe ținuta provocatoare, cu o noapte înainte de Met Gala.

Opțiunile vestimentare ale starletei nu sunt nimic dacă nu poartă cercei supradimensionali, rochii extrem de mulate sau pantofi extravaganți. Probabil că nicio ținută nu a stârnit atâta vâlvă precum cea pe care a purtat-o la Met Gala, în luna mai. Kim Kardashian a făcut furori cu rochia ei cu corset extrem de strâns, semnată Thierry Mugler.

Într-un episod din Keeping Up With the Kardashians, difuzat duminică, o discuție aprinsă între Kim și Kanye arată că rapperul nu s-a simțit tocmai comod să își vadă soția îmbrăcată într-o astfel de rochie. Lucru pe care i l-a spus cu doar o noapte înainte de Gala Met.

Kim K. aproape că nu a reușit să ajungă la Gala Met, pentru că soțul ei a refuzat să-și dea aprobarea. „Un corset este o formă de lenjerie”, a început Kanye West. „Este sexy. Dar gen, pentru cine este sexy?”.

Răspunsul lui Kim a venit imediat: „Așadar, cu o noapte înainte de Met vii la mine și îmi spui că nu îți place vibe-ul corsetului?”. Kanye a replicat: „Ești soția mea și mă afectează când fotografiile sunt prea sexy”. Ba mai mult, Kanye a adăugat: „Simt că am trecut prin această tranziție de la a fi rapper, uitându-mă la toate fetele și uitându-mă la soția mea spunându-mi că oh, fata mea trebuie să fie pur și simplu ca celelalte, să își arate corpul, să arate una, să arate alta, și nu am realizat că asta îmi afecta sufletul și spiritul mie, o persoană care este căsătorită și îndrăgostită și tatăl a ceea ce urmează să fie patru copii”.

Tu m-ai încurajat să fiu persoana asta sexy și să am încredere și toate treburile astea. Doar pentru că tu ești într-o [călătorie de transformare] nu înseamnă că și eu sunt”, s-a apărat Kim Kardashian.

 

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Bănică, trucul prin care dă volum părului

Andreea Damian

O primavara bogata in evenimente la Baneasa Shopping City

realitatea

A aparut pictorialul Industrie cu Marc Jacobs imbracat in femeie!

realitatea

Iată de ce laptele este cel mai bun anticearcăn natural

Andreea Damian

Actrița Marion Cottilard pentru Dior

realitatea

Belstaff, cel mai cool mod de a merge pe bicicletă

realitatea

Scrie un comentariu