Home > Slider > Kanye West a plătit 85.000 $ pe o fotografie făcută în baia lui Whitney Houston

Kanye West a plătit 85.000 $ pe o fotografie făcută în baia lui Whitney Houston

kanye west

Kanye West a plătit 85.000 de dolari pentru a folosi pe albumul „Daytona” al lui Pusha T o fotografie făcută în baia lui Whitney Houston, scrie The Guardian.

Controversata fotografie a fost realizată în ianuarie 2006, de Tina Brown, pe atunci cumnata lui Whitney Houston. Ea a oferit presei fotografii cu baia artistei, murdară și ticsită de medicamente și droguri. Interviul pe care Tina Brown l-a oferit publicației „National Enquirer” în ianuarie 2006, ilustrat cu câteva fotografii realizate de aceasta în baia casei din Georgia, Atlanta, a cântăreței, arată gradul în care decăzuse fosta stea a muzicii.

Tina Brown se temea atunci că Whitney ar putea muri din cauza unei supradoze. Din păcate, asta s-a și întâmplat în februarie 2012, când regretata artistă a fost găsită inconștientă în baia din camera de hotel, din cauza unei supradoze cu cocaină.

I finally got my album art… #DAYTONA 5/25

A post shared by Pusha T (@kingpush) on

Kanye a decis să schimbe coperta albumului „Daytona” al lui Pusha T în ultimul moment. Pusha T susține că soțul starletei Kim Kardashian a plătit el însuși 85.000 de dolari pentru fotografie, dar nu este clar dacă banii au mers la revista care a publica fotografia în 2016 sau la urmașii lui Whitney Houston.

„Coperta reprezintă un haos organizat”, a spus Pusha T, într-un interviu acordat Entertainment Weekly. „Energia albumului este un pic haotică, dar totul este în ordine și, uitându-mă la acea copertă, sunt sigur că oricine frecventează baia respectivă sau acea zonă știa exact unde este”. Reprezentanții familiei lui Whitney Houston nu au comentat încă situația.

 

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West, președintele SUA? Anunțul-bombă de pe Twitter
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Whitney Houston
Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian

Comenteaza acest articol

Kanye West a plătit 85.000 $ pe o fotografie făcută în baia lui Whitney Houston

by Andreea Damian   1 min
0