Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Kanye West: Am rugat oamenii care lucrează la albumul meu să nu facă sex premarital

Rapperul mai spune – în timpul discuției despre noul album Jesus Is King – că va fi președinte al SUA într-o bună zi. Și nu glumește.

Rapperul, care se descrie creștin, a spus: „Familiile care se roagă rămân împreună”. West a dezvăluit că a încercat să interzică sexul premarital în rândul persoanelor care lucrează la noul său album. Controversatul rapper și designer de modă se pregătește pentru dezvăluirea foarte așteptată a celui mai recent album al său, Jesus Is King. West a dezvăluit că a fost expus la pornografie de la o vârstă fragedă și a spus că este dependent de sex în urma morții mamei sale în 2007. „Unii oameni se îneacă în droguri, iar eu mă înec în dependența mea: sexul”, a spus el.

El a spus: „Au fost momente în care le ceream oamenilor să nu facă sex premarital în timp ce lucrau la album. Au fost momente în care am mers la oameni care lucrau la alte proiecte și am spus: poți să lucrezi și să te concentrezi la asta? M-am gândit dacă ne putem concentra cu toții și repede – familiile care se roagă rămân împreună.” West, care a atras critici pentru că a purtat o pălărie Maga (Make America Great Again) și a spus că el și Trump „sunt amândoi energie a dragonului”, a spus că nu poate fi forțat să nu-și împărtășească părerile și preferințele. „Faptul că cel mai mare artist care a existat vreodată pe pământ și-a pus șapca roșie a lui Trump a fost o glumă a lui Dumnezeu pentru toți liberalii.”, a mai spus el vorbind despre sine însuși.

West a dezvăluit, de asemenea, planurile pentru o viitoare funcție prezidențială. El a spus: „Va veni un moment în care voi fi președintele SUA și îmi voi aminti… de oricine care nu a avut capacitatea de a înțelege cultural ceea ce făceam.”

 

ARTICOLE SIMILARE

Pasiunea secretă a lui Alex Dima când nu e la TV

Tabu Tabu

Stagiune de toamnă

realitatea

Zachary Quinto: Sunt homosexual!

realitatea

Cea mai bună actriţă, Frances McDormand, discurs emoţionant la Oscar

Dora Constantinovici

Intelege-ti propriile emotii, asculta-ti corpul!

realitatea

Premiile “Art for children 2014” – un nou inceput pentru destine rescrise

Scrie un comentariu