Tabu
Image default
PEOPLESlider

Kanye West spune că Dumnezeu i-a dat înapoi 68 de milioane de dolari din taxe

Kanye spune că Dumnezeu i-a dat înapoi 68 de milioane de dolari din taxe pentru că a devenit din nou creștin, el consideră că rambursarea masivă a impozitului pe care l-a primit anul acesta este un dar ceresc.

În timpul apariției sale la o emisiune TV – Carpool Karaoke, Kanye a declarat „Dumnezeu mă folosește pentru a mă da drept exemplu”. „Anul trecut am făcut 115 milioane de dolari și aveam în continuare datorii de 35 de milioane de dolari. Anul acesta m-am creștinat din nou și am primit 68 de milioane de dolari înapoi din declarațiile de impozit.”

Desigur, rambursarea masivă de taxe a lui Kanye nu are absolut nimic de-a face cu Dumnezeu. Mai degrabă, pur și simplu profită de avantajele reducerii de impozite masive acordate ultra-bogaților de către bunul său prieten Donald Trump, prședintele SUA. De asemenea, îl ajută foarte mult și faptul că acum se află la conducerea unei biserici, probabil scutită și aceea de la plata impozitelor. Nici n-ar fi o problem că nu înțelege cum funcționează taxele și impozitele dacă nu ar plănui să candideze la președinția Sua în 2024.

De curând el a mai avut o intervenție controversată atunci când a spus că a încercat să interzică sexul premarital în rândul persoanelor care lucrează la noul său album. Controversatul rapper și designer de modă se pregătește pentru dezvăluirea foarte așteptată a celui mai recent album al său, Jesus Is King. West a dezvăluit că a fost expus la pornografie de la o vârstă fragedă și a spus că este dependent de sex în urma morții mamei sale în 2007. „Unii oameni se îneacă în droguri, iar eu mă înec în dependența mea: sexul”, a spus el.

ARTICOLE SIMILARE

10 activitati placute prin care poti arde 300 de calorii

realitatea

Cum a ajuns să slăbească Amalia Năstase 35 de kilograme!

Tabu Tabu

Cum reușește Jane Fonda să arate atât de bine la 80 de ani?

Andreea Damian

CM de Fotbal 2018 din Rusia: meciurile și protestele ultimelor zile

Dora Constantinovici

Rochia lui Jill Biden de pe Capitol Hill, mesaj subtil dar puternic pentru Ucraina

Andreea Damian

Motivul pentru care Jojo şi Paul Ipate nu se căsătoresc. Ce spune actriţa după 8 ani de relaţie

Andreea Damian

Scrie un comentariu