Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Se știe deja că rapperul Kanye West îi face soției sale numai cadouri scumpe și extravagante. De data aceasta, artistul a făcut lucrurile puțin altfel.

Kim Kardashian a împlinit luni, 23 octombrie, 39 de ani. Iar cadoul primit de la partenerul ei de viață a fost unul special. Mai exact, West a donat 1.000.000 de dolari pentru organizațiile de caritate cu care Kim lucrează.

Starleta americană a devenit activă în domeniul filantropiei datorită muncii sale de caritate pe tema reformei închisorilor.

„Am primit cadouri uimitoare de la întreaga familie și de la Kanye”, a scris Kardashian. „Dar el a donat și 1 milion de dolari pentru organizațiile de caritate preferate cu care lucrez din greu la reforma închisorilor. Asta mă face atât de fericită!”, a scris vedeta marți pe Twitter.

Kim Kardashian West a postat și o dovadă a „certificatului de donație”, în care se vede negru pe alb că West și cei patru copii ai cuplului – North, Saint, Chi și Psalm – au donat 1 milion de dolari către ONG-urile Cut 50, Buried Alive Project, Equal Justice Initiative și Anti-Recidivism Coalition.

Kardashian, care a anunțat la începutul acestui an că urmează dreptul pentru a deveni avocată, a ajucat la eliberarea a mai mult de 17 prizonieri în 2019.

Printre ei s-a aflat Alice Marie Johnson, o femeie de 63 de ani, care ispășea o condamnare la închisoare pe viaţă în urma unei infracţiuni fără violenţă cu privire la trafic de droguri. Cazul femeii a intrat în atenția publicului, după ce vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a întâlnit cu Trump să facă lobby în favoarea eliberării sexagenarei. La un an de la grațiere, Alice Johnson a apărut în campania pentru lenjerie intimă Skims a lui Kim Kardashian.

Kim Kardashian și-a serbat aniversarea în familie, acasă și la un restaurant armenesc, dar și cu prietenii în Palm Springs.„A fost cea mai tare și cea mai relaxantă aniversare”,  a scris ea pe Twitter.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Iuliana Marciuc eveniment special pentru lansarea unei cărți

Tabu Tabu

CHA CHA LITIX! Episodul 62. Politica… la microscop

realitatea

Secretul Ramonei Bădescu după ce a devenit mamă la 50 de ani!

Tabu Tabu

Încălzirea globală crește riscul de naștere prematură

Andreea Damian

Ce fel de bărbat își dorește Christina Aguilera

Andreea Damian

Andy Fletcher alege trupa Motor in deschiderea concertului de la Bucuresti

realitatea

Scrie un comentariu