Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian

Se știe deja că rapperul Kanye West îi face soției sale numai cadouri scumpe și extravagante. De data aceasta, artistul a făcut lucrurile puțin altfel.

Kim Kardashian a împlinit luni, 23 octombrie, 39 de ani. Iar cadoul primit de la partenerul ei de viață a fost unul special. Mai exact, West a donat 1.000.000 de dolari pentru organizațiile de caritate cu care Kim lucrează.

Starleta americană a devenit activă în domeniul filantropiei datorită muncii sale de caritate pe tema reformei închisorilor.

„Am primit cadouri uimitoare de la întreaga familie și de la Kanye”, a scris Kardashian. „Dar el a donat și 1 milion de dolari pentru organizațiile de caritate preferate cu care lucrez din greu la reforma închisorilor. Asta mă face atât de fericită!”, a scris vedeta marți pe Twitter.

Kim Kardashian West a postat și o dovadă a „certificatului de donație”, în care se vede negru pe alb că West și cei patru copii ai cuplului – North, Saint, Chi și Psalm – au donat 1 milion de dolari către ONG-urile Cut 50, Buried Alive Project, Equal Justice Initiative și Anti-Recidivism Coalition.

Kardashian, care a anunțat la începutul acestui an că urmează dreptul pentru a deveni avocată, a ajucat la eliberarea a mai mult de 17 prizonieri în 2019.

Printre ei s-a aflat Alice Marie Johnson, o femeie de 63 de ani, care ispășea o condamnare la închisoare pe viaţă în urma unei infracţiuni fără violenţă cu privire la trafic de droguri. Cazul femeii a intrat în atenția publicului, după ce vedeta de televiziune Kim Kardashian West s-a întâlnit cu Trump să facă lobby în favoarea eliberării sexagenarei. La un an de la grațiere, Alice Johnson a apărut în campania pentru lenjerie intimă Skims a lui Kim Kardashian.

Kim Kardashian și-a serbat aniversarea în familie, acasă și la un restaurant armenesc, dar și cu prietenii în Palm Springs.„A fost cea mai tare și cea mai relaxantă aniversare”,  a scris ea pe Twitter.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Negocierea salarială: De ce noi, femeile, trebuie să vorbim mai mult despre bani

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei de 20 mai

realitatea

Mihaela Rădulescu, cură inedită de detoxifiere

Tabu Tabu

Soția lui Adam Levine și-a recăpătat silueta după două săptămâni de la naștere

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Monica Bârlădeanu și-a încheiat socotelile cu America

Tabu Tabu

Scrie un comentariu