Home > beauty > Karl Lagerfeld va lansa o linie de parfumuri

Karl Lagerfeld va lansa o linie de parfumuri

Karl Lagerfeld este un ilustru director de creatie si fotograf. Nimeni nu poate nega acest lucru. In plus, pe langa viziunea artistica, Karl este si o prezenta greu de ignorat. Stilul sau vestimentar devenit deja trademark, coafura, pisica Choupette si atitudinea eleganta sunt ca semnaturi ale stilului sau, care desi au fost imitate si caricaturizate, spun un singur lucru: Karl Lagerfeld este o pata de culoare in lumea modei, chiar daca se imbraca de cele mai multe ori doar in alb si negru.

Dupa haine, sticlele de Coca Cola, Volkswagen Golf, colectia de cosmetice pentru Shu Uemura, Schwarzkopf, carti si Hotel de Crillon urmeaza sa-si puna amprenta pe o noua “aripa” a frumusetii. A venit si momentul mult asteptat, in care celebrul creator de arta vestimentara se implica si in parfumerie.

Desi nu s-au dezvaluit foarte multe detalii, cum ar fi numele, Vogue UK a descoperit ca vor exista doua parfumuri – unul de dama si unul de barbat – si se vor lansa in luna martie a.c..

Se cunoaste faptul ca ii plac parfumurile cu bergamota cum ar fi Chanel Exclusifs Eau de Cologne si Guerlain Shalimar, dar si parfumurile Serge Lutens, asa ca am putea deduce ca parfumurile pe care le va lansa vor fi clasice, cu un accent de bergamota.

“Viata nu este un concurs de frumusete. Inteligenta dureaza, tineretea si frumusetea sunt sezoniere,” a scris Karl Lagerfeld pe pagina personala de Twitter. Putem intelege ca frumusetea dureaza putin si trebuie sa ne bucuram de ea. Asteptam stropul de frumusete sezonier propus de Karl.

Karl Lagerfeld Parfumuri

Articole asemanatoare
Karl Lagerfeld
Pisica lui Karl Lagerfeld va lansa o linie de haine, în memoria creatorului de modă
Karl Lagerfeld
Geniul excentric şi teribilist al modei a avut o singură iubire iar ea se numește Choupette
Karl Lagerfeld – designerul care a revoluționat moda, numit regele – a murit
Lagerfeld scos din sărite de mișcarea #MeeToo: „Dacă nu vreți să rămâneți fără pantaloni, mergeți la mănăstire”

Comenteaza acest articol

Karl Lagerfeld va lansa o linie de parfumuri

by   1 min
0