Tabu
PEOPLE Slider

Kate Beckinsale face yoga cu capre

Kate Beckinsale

Se pare că frumoasa Kate Beckinsale, în vârstă de 45 de ani, urmează un program mai puțin obișnuit prin care se menține în formă. Știm cu toții la ce trucuri bizare apelează unele vedete ca să prevină apariția ridurilor și a kilogramelor în plus. Dar ceea ce face Kate Beckinsale le întrece pe toate.

Beckinsale face yoga cu… capre! Reţeta ei secretă pentru menţinerea siluetei a fost dezvăluită săptămâna trecută, când actrița și-a serbat ziua de naștere. Se pare că simpatica behăitoare o ajută să rămână zveltă și tonifiată.

Tabloidele de peste hotare au făcut deja multe glumițe pe seama ei, și asta pentru că invitatul special la petrecerea ei a fost un țap drăgut și jucăuș, care o învață să se relaxeze şi să facă mişcările necesare de subţiere a taliei şi tonifiere a musculaturii.

La şedinţa de două ore de exerciţii cu capra în spate au participat şi fostul iubit Michael Sheen şi fiica lui Kate, Lily. Ceea ce i-a amuzat la culme pe fanii celor doi actori a fost micul incident care le-a stricat ședința: emoţionată, capra din spatele lui Sheen și-a făcut nevoile pe el.

ARTICOLE SIMILARE

Trupa Spice Girls va cânta la nunta Prințului Harry

Andreea Damian

În centrele de plasament se droghează copii și mai nou aflăm că ei pot fi și violați de câte un jandarm

Dora Constantinovici

Femeile din Coreea de Nord vorbesc despre abuzul sexual: “Suntem la mila bărbaților”

realitatea

Misterul unor rămășițe umane ale unei femei găsite pe muntele Athos

realitatea

Oamenii de știință au dezvoltat „micro-pasărea” care zboară prin corp pentru a efectua operații mici

Andreea Damian

Punk make-up tutorial!

realitatea

Scrie un comentariu