Home > Slider > Kate Beckinsale face yoga cu capre

Kate Beckinsale face yoga cu capre

Kate Beckinsale

Se pare că frumoasa Kate Beckinsale, în vârstă de 45 de ani, urmează un program mai puțin obișnuit prin care se menține în formă. Știm cu toții la ce trucuri bizare apelează unele vedete ca să prevină apariția ridurilor și a kilogramelor în plus. Dar ceea ce face Kate Beckinsale le întrece pe toate.

Beckinsale face yoga cu… capre! Reţeta ei secretă pentru menţinerea siluetei a fost dezvăluită săptămâna trecută, când actrița și-a serbat ziua de naștere. Se pare că simpatica behăitoare o ajută să rămână zveltă și tonifiată.

Tabloidele de peste hotare au făcut deja multe glumițe pe seama ei, și asta pentru că invitatul special la petrecerea ei a fost un țap drăgut și jucăuș, care o învață să se relaxeze şi să facă mişcările necesare de subţiere a taliei şi tonifiere a musculaturii.

La şedinţa de două ore de exerciţii cu capra în spate au participat şi fostul iubit Michael Sheen şi fiica lui Kate, Lily. Ceea ce i-a amuzat la culme pe fanii celor doi actori a fost micul incident care le-a stricat ședința: emoţionată, capra din spatele lui Sheen și-a făcut nevoile pe el.

Articole asemanatoare
Cineva a inventat pantalonii yoga Patriot SUA cu loc pentru armă – fabricați în China
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale a fost spitalizată în stare critică
Fenomenul tratamentului “prepuțului” – păi uite ceva la care nu te așteptai în cosmetică
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale, sărut pasional cu un actor mai tânăr cu 15 ani

Comenteaza acest articol

Kate Beckinsale face yoga cu capre

by Andreea Damian   1 min
0